معصومه بانو
متخصص بخش خانه و خانواده
غذای اسپانیایی گراتن مرغ دودی
گراتن مرغ دودی
مواد لازم:
1 - فر را روی 200 درجه سانتیگراد داغ کنید. برای تهیه سس، کره گیاهی را در یک قابلمه کوچک آب کرده و پیاز آب گرفته را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود و کمی رنگ بگیرید. سیر را اضافه کرده و پس از 30 ثانیه آرد را اضافه کرده و با پیاز و کره مخلوط کنید. شیر را اضافه کرده و دائم هم بزنید تا به غلظتی برسد که روی قاشق چوبی،یک لایه نازک از آن بماند. نمک و فلفل سس را اندازه کنید.
2 - یک ظرف نسوز را چرب کنید. کف آن را با مرغ دودی که به اندازه یک بند انگشت خرد کردهاید پر کنید. جعفری ساطوری را با سس مخلوط کرده و روی مرغ بدهید.
3 - سیبزمینیها را ورقه کرده و خشک کنید. ورقههای سیبزمینی را روی گراتن چیده و کره آب شده را با قلممو روی آنها بمالید. کمی نمک پاشیده و ظرف را 20 دقیقه در طبقه وسط بگذارید تا سیبزمینی برشته و طلایی شود.
نکات
1 - به جای مرغ از ماهی دودی استفاده کنید.
2 - ضخامت ورقههای سیبزمینی باید حدود یک میلیمتر باشد.
3 - برای غنیتر شدن گراتن از بروکلی، نخودفرنگی و لوبیای سبز آبپز استفاده کنید.
گراتن مرغ دودی
مواد لازم:
- مرغ دودی: 250 گرم
- سیب زمینی ریز: 4 عدد
- کره آب شده: 25 گرم
- کره گیاهی: 25 گرم
- پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری
- سیر: یک حبه، ساطوری
- آرد: یک قاشق غذاخوری
- شیر: 300 میلیلیتر
- جعفری ساطوری: 2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
1 - فر را روی 200 درجه سانتیگراد داغ کنید. برای تهیه سس، کره گیاهی را در یک قابلمه کوچک آب کرده و پیاز آب گرفته را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود و کمی رنگ بگیرید. سیر را اضافه کرده و پس از 30 ثانیه آرد را اضافه کرده و با پیاز و کره مخلوط کنید. شیر را اضافه کرده و دائم هم بزنید تا به غلظتی برسد که روی قاشق چوبی،یک لایه نازک از آن بماند. نمک و فلفل سس را اندازه کنید.
2 - یک ظرف نسوز را چرب کنید. کف آن را با مرغ دودی که به اندازه یک بند انگشت خرد کردهاید پر کنید. جعفری ساطوری را با سس مخلوط کرده و روی مرغ بدهید.
3 - سیبزمینیها را ورقه کرده و خشک کنید. ورقههای سیبزمینی را روی گراتن چیده و کره آب شده را با قلممو روی آنها بمالید. کمی نمک پاشیده و ظرف را 20 دقیقه در طبقه وسط بگذارید تا سیبزمینی برشته و طلایی شود.
نکات
1 - به جای مرغ از ماهی دودی استفاده کنید.
2 - ضخامت ورقههای سیبزمینی باید حدود یک میلیمتر باشد.
3 - برای غنیتر شدن گراتن از بروکلی، نخودفرنگی و لوبیای سبز آبپز استفاده کنید.