Ever Green
متخصص بخش پزشکی
یک تحقیق جدید نشان میدهد که یک رژیم غذایی پُر نمک ممکن است خطر ابتلا به زخمهای معده و اثنیعشر را بیفزاید.
به گزارش هلثدینیوز(Health Day News) پژوهشگران کشف کردهاند که غلظتهای بالای نمک در معده، فعالیت یک ژن را در باکتری مولد زخم گوارشی-هلیکوباکتر پیلوری- القا میکند که باعث آسیبرسانتر شدن آن میشود.
به گفته این پژوهشگران ظاهرا باکتری هلیکوباکتر پیلوری رژیم غذایی انسان میزبان خود را تحت نظر دارد. یافتههای همهگیرشناسی مدتهاست نشان دادهاند که بین هلیکوباکتری پیلوری و ترکیب رژیم غذایی انسان ارتباط وجود دارد.
این امر به خصوص در مورد رژیمهای غذایی مملو از نمک مصداق دارد.
این پژوهشگران همچنین دریافتند که غلظت زیاد نمک، نسخهبرداری از دو ژن را که در آسیبرسانی باکتری هلیکوباکتر پیلوری نقش دارند، افزایش میدهد و شاید همین پدیده مسئول افزایش خطر زخمهای گوارشی در افراد آلوده به این باکتری باشد که رژیم غذایی پرنمک مصرف میکنند.
به گزارش هلثدینیوز(Health Day News) پژوهشگران کشف کردهاند که غلظتهای بالای نمک در معده، فعالیت یک ژن را در باکتری مولد زخم گوارشی-هلیکوباکتر پیلوری- القا میکند که باعث آسیبرسانتر شدن آن میشود.
به گفته این پژوهشگران ظاهرا باکتری هلیکوباکتر پیلوری رژیم غذایی انسان میزبان خود را تحت نظر دارد. یافتههای همهگیرشناسی مدتهاست نشان دادهاند که بین هلیکوباکتری پیلوری و ترکیب رژیم غذایی انسان ارتباط وجود دارد.
این امر به خصوص در مورد رژیمهای غذایی مملو از نمک مصداق دارد.
این پژوهشگران همچنین دریافتند که غلظت زیاد نمک، نسخهبرداری از دو ژن را که در آسیبرسانی باکتری هلیکوباکتر پیلوری نقش دارند، افزایش میدهد و شاید همین پدیده مسئول افزایش خطر زخمهای گوارشی در افراد آلوده به این باکتری باشد که رژیم غذایی پرنمک مصرف میکنند.