B a R a N
مدير ارشد تالار
فاج مخملی
• تعداد: 64 عدد
• زمان تهیه: 10 دقیقه
• زمان سرد شدن: 2 ساعت
• زمان پخت: 16 دقیقه
مواد لازم
• 1 ½ پیمانه شکر
• 2/3 پیمانه شیر
• نصف پیمانه کره
• دو پیمانه مارشمالو (پاستیل ژلهای) کوچک
• یک پیمانه شکلات نیمه تلخ
• نصف پیمانه گردوی خرد شده
• نصف قاشق چایخوری وانیل
طرز تهیه
1. کف سینی فر فویل قرار دهید. روی فویل را کره بمالید و سینی را کنار بگذارید.
2. دیواره داخلی قابلمه کوچکی را با کره چرب کنید و داخل آن، کره، شیر و شکر را با هم مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم حدود 10 دقیقه حرارت دهید. حرارت را کم کنید و 6 دقیقه دیگر هم بزنید.
3. قابلمه را از روی حرارت بردارید. مارشمالو، تکه های شکلات، گردو و وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را تا زمانی هم بزنید که شکلات و مارشمالوها آب و مواد با هم مخلوط شوند.
4. فاج ها را روی سینی آماده شده بریزید. آنها را تا زمانی که گرم هستند به شکل مربع خط بیندازید. روی آنها را بپوشانید و به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شوند. پس از سفت شدن فاج ها، آنها را مربعی برش دهید و از سینی بردارید. می توانید مربع ها از قطر برش دهید.
• تعداد: 64 عدد
• زمان تهیه: 10 دقیقه
• زمان سرد شدن: 2 ساعت
• زمان پخت: 16 دقیقه
مواد لازم
• 1 ½ پیمانه شکر
• 2/3 پیمانه شیر
• نصف پیمانه کره
• دو پیمانه مارشمالو (پاستیل ژلهای) کوچک
• یک پیمانه شکلات نیمه تلخ
• نصف پیمانه گردوی خرد شده
• نصف قاشق چایخوری وانیل
طرز تهیه
1. کف سینی فر فویل قرار دهید. روی فویل را کره بمالید و سینی را کنار بگذارید.
2. دیواره داخلی قابلمه کوچکی را با کره چرب کنید و داخل آن، کره، شیر و شکر را با هم مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم حدود 10 دقیقه حرارت دهید. حرارت را کم کنید و 6 دقیقه دیگر هم بزنید.
3. قابلمه را از روی حرارت بردارید. مارشمالو، تکه های شکلات، گردو و وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را تا زمانی هم بزنید که شکلات و مارشمالوها آب و مواد با هم مخلوط شوند.
4. فاج ها را روی سینی آماده شده بریزید. آنها را تا زمانی که گرم هستند به شکل مربع خط بیندازید. روی آنها را بپوشانید و به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شوند. پس از سفت شدن فاج ها، آنها را مربعی برش دهید و از سینی بردارید. می توانید مربع ها از قطر برش دهید.