B a R a N
مدير ارشد تالار
فاج کدوحلوایی
• تعداد: 96 عدد
• زمان تهیه: 10 دقیقه
• زمان سرد شدن: دو ساعت
• زمان پخت: 20 دقیقه
مواد لازم
• سه پیمانه شکر
• ¾ پیمانه کره
• 142 گرم شیر تغلیظ شده
• نصف پیمانه پوره کدوحلوایی
• 283 گرم شکلات دارچینی خرد شده
• 200 گرم کرم مارشمالو
• ¾ پیمانه گردوی خرد شده و بوداده
طرز تهیه
1. کف سینی فر فویل بگذارید. روی فویل کره بمالید و سینی را کنار بگذارید.
2. در یک قابلمه متوسط، شکر، کره، شیر و پوره کدوحلوایی را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت متوسط هم بزنید. حرارت را کم کنید و به مدت 20 تا 25 دقیقه به طور مرتب مواد را هم بزنید.
3. قابلمه را از روی حرارت بردارید و شکلات های دارچینی را به آنها اضافه کنید تا آب شود. در آخر کرم مارشمالو و گردو را اضافه کنید و هم بزنید.
4. فاج را به آرامی روی سینی فر پهن کنید. تا وقتی گرم هستند آنها را به شکل مربع خراش دهید. فاج را در محیط اتاق قرار دهید تا سرد شوند. پس از سفت شدن، آن را برش دهید و حدود 96 مربع کوچک از آن تهیه کنید.
• تعداد: 96 عدد
• زمان تهیه: 10 دقیقه
• زمان سرد شدن: دو ساعت
• زمان پخت: 20 دقیقه
مواد لازم
• سه پیمانه شکر
• ¾ پیمانه کره
• 142 گرم شیر تغلیظ شده
• نصف پیمانه پوره کدوحلوایی
• 283 گرم شکلات دارچینی خرد شده
• 200 گرم کرم مارشمالو
• ¾ پیمانه گردوی خرد شده و بوداده
طرز تهیه
1. کف سینی فر فویل بگذارید. روی فویل کره بمالید و سینی را کنار بگذارید.
2. در یک قابلمه متوسط، شکر، کره، شیر و پوره کدوحلوایی را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت متوسط هم بزنید. حرارت را کم کنید و به مدت 20 تا 25 دقیقه به طور مرتب مواد را هم بزنید.
3. قابلمه را از روی حرارت بردارید و شکلات های دارچینی را به آنها اضافه کنید تا آب شود. در آخر کرم مارشمالو و گردو را اضافه کنید و هم بزنید.
4. فاج را به آرامی روی سینی فر پهن کنید. تا وقتی گرم هستند آنها را به شکل مربع خراش دهید. فاج را در محیط اتاق قرار دهید تا سرد شوند. پس از سفت شدن، آن را برش دهید و حدود 96 مربع کوچک از آن تهیه کنید.