• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

فالوده خانگی

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
مواد لازم :نشاسته 250 گرم
آب 2 لیوان
گلاب یک سوم لیوان
شربت آلبالو یا آبلیمو به مقدار لازم

[h=2]طرز تهیه :- آب و نشاسته را در قابلمه نچسبی می ریزیم و مخلوط می کنیم و آن را روی حرارت اجاق قرار داده و با قاشق چوبی مرتب به هم می زنیم تا مایع فالوده بجوشد.

- سپس گلاب را اضافه کرده و آن را به هم می زنیم تا غلیظ، کاملاً کشدار و سفت شود و مانند توپ در وسط قابلمه قرار گیرد ( برای این کار باید حداقل ۲۰ دقیقه وقت
صرف کنیم ) . – سپس در ظرف بزرگی، آب و یخ فراوان می ریزیم و آن را نزدیک چرخ گوشت قرار می دهیم، پنجره چرخ گوشت را به آن وصل کرده و مایه فالوده را در
چرخ می ریزیم. ظرف یخ را طوری قرار می دهیم که رشته های فالوده داخل آن بریزد . مرتب و به آرامی، با دست آن را زیرورو می کنیم . ( بهتر است این کار با دستکش
انجام شود تا دست یخ نکند ) .

- پس از اتمام کار مقداری یخ را خرد کرده و کمی گلاب و شربت آبلیمو اضافه می کنیم . در موقع سِرو می توانیم روی آن کمی شربت آبلیمو بریزیم و با یک حلقه لیمو
ترش برش زده ، آن را تزئین کنیم.
آب و نشاسته را مخلوط کرده و در قابلمه نچسب می ریزیم ، و آن را روی حرارت اجاق قرار داده و با قاشق چوبی مرتب به هم می زنیم تا مایه فالوده بجوشد . سپس
گلاب را اضافه کرده و آن را به هم می زنیم تا غلیظ و کاملاً کشدار و سفت شود و مانند توپ در وسط قابلمه قرار گیرد ( برای این کار باید حداقل ۲۰ دقیقه وقت صرف
کنیم ) . سپس در ظرف بزرگی ، آب و یخ فراوان می ریزیم و آن را نزدیک چرخ گوشت قرار می دهیم ، پنجره چرخ گوشت را به آن وصل کرده و مایه فالوده را در چرخ می
ریزیم . ظرف یخ را طوری قرار می دهیم که رشته های فالوده داخل آن بریزد . مرتب و به آرامی ، با دست آن را زیرورو می کنیم . ( بهتر است این کار با دستکش انجام
شود تا دست یخ نکند ).

پس از اتمام کار مقداری یخ را خرد کرده و کمی گلاب و شربت آبلیمو اضافه می کنیم. در موقع سِرو می توانیم روی آن کمی شربت آبلیمو یا آلبالو بریزیم و با یک حلقه
لیمو ترش برش زده ، آن را تزئین کنیم.
 
بالا