• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

فان‌خال: موقعيت‌هاي زيادي نداشتيم، اما پيروز شديم

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي تيم فوتبال بايرن‌مونيخ پس از پيروزي يک بر صفر مقابل بورسيامونشن گلادباخ گفت: خوشحالم چون فرصت‌هاي زيادي براي گلزني نداشتيم،‌ اما پيروز شديم.

00024649.jpg

لويي فان‌خال اظهار داشت: روشن است مصاف با بورسيامونشن‌گلادباخ بهترين بازي ما نيست. علت اين امر را بايد در سازماندهي گلادباخي‌ها جست‌وجو کرد. زيرا هميشه بازي کردن مقابل تيم‌هاي که دفاع مي کنند، دشوار است. با اين حال از نتيجه راضي هستم. به خصوص که اجازه نداديم حريف صاحب موقعيت خاصي شود.
اين مربي هلندي که فصل گذشته سرخ‌پوشان باواريي‌ را به مقام قهرماني رساند، شب گذشته توانست در ورزشگاه خانگي آليانس‌آره‌نا، مردانش را به کسب برد يک بر صفر مقابل بورسيامونشن‌گلادباخ هدايت کند.
او ادامه داد: بايد اعتراف کرد مقابل اين حريف نتوانستيم صاحب موقعيت زيادي شويم. چون در نيمه اول يک موقعيت و در نيمه دوم سه فرصت گلزني پيدا کرديم. البته از حرفه‌اي‌گري خود خوب استفاده کرديم. در حالي‌که قبلا وضعيتي متفاوت داشتيم.
مربي 59 ساله افزود: در نيمه دوم انگيزه پيروز شدن که بيشتر به دست آورديم، بنابراين من از اين نتيجه بسيار خرسند هستم. چون بالاخره به پله سوم جدول رسيديم.

بالا