• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

فان‌خال: ‌‌بخاطر تفاوت فلسفه كاري‌ام با بايرن‌ رفتني شدم

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي تيم فوتبال بايرن‌‌مونيخ سکوت را شکست و نسبت به حوادث روي‌داده پيرامون خويش واکنش نشان داد.

00007057.jpg

يک هفته پس از آنکه اعلام شد لويي فان‌خال در پايان فصل از باواريي‌ها جدا خواهد شد، اين مربي 59 ساله اظهار داشت: بخاطر اتفاق روي‌داده متاسف هستم. فرهنگ اينجا را دوست دارم. عاشق هواداران بايرن هستم ولي تصور مي‌کنم به سود هر دو طرف است که از اينجا بروم. ما فلسفه کاري خاص خود را داريم.
مربي اسبق تيم ملي هلند و بارسلونا اسپانيا در تابستان سال 2009 به مونيخ آمد. وي در اولين فصل حضورش توانست دو مقام قهرماني بوندس‌ليگا و جام حذفي را براي ژرمن‌ها کسب کند. حتي سرخ‌پوشان را به ديدار نهايي ليگ قهرمانان رساند ولي در فصل جاري کارنامه قابل‌قبولي ارائه نکرد. تيم تحت رهبري او در دو هفته گذشته با نتايج مشابه 3 بر يک از بورسيادورتموند و هانوفر شکست خورد. اين دو ناکامي پياپي باعث ايجاد فشار انتقادات بيشتر شد که توافق بر سر قطع همکاري در پايان فصل جاري را به همراه داشت.
فان‌خال افزود: با توجه به اين اتفاق،‌ اکنون هر يک از بازيکنان مي‌خواهند کاري براي من انجام دهند. آن تصميم باعث افزايش فشار بر آنان خواهد شد. پس اوضاع بسيار دشوارتر از قبل براي بازيکنانم خواهد شد.
وي همچنين بيان کرد: اگر ببينم فشار روي بازيکنان به واقع زياد شده و هيچ‌ راه ديگري نيست، حتي امکان دارد زودتر از زمان توافق شده از کار کنار بکشم.
مربي هلندي اضافه کرد: اميدوارم در اين روزهاي باقيمانده حضورم، بتوانم کاري کنم که با غرور از مونيخ جدا شوم. چون هر نتيجه موفقيت‌‌آميزي افتخارش براي من نيز خواهد بود.
او در مورد شرايط حرفه‌‌اي آينده خود نيز گفت: در پايان فصل براي يک سال از کار کنار مي‌کشم و استراحت مي‌کنم. پس از آن دوست دارم به عنوان سرمربي تيم ملي يک کشور کار کنم. هرچند احتمال دارد باز در رده باشگاهي فعال شوم. چه کسي مي داند شايد تيم آينده من باز از همين بوندس ليگا باشد.

بالا