• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

فان‌درسار: شكست برابر منچسترسيتي را بايد در ليگ جبران كنيم

ahmadfononi

معاونت انجمن
دروازه‌بان هلندي تيم فوتبال منچستريونايتد گفت: بايد شکست برابر سيتي و حذف از جام حذفي را در ليگ برتر جبران کنيم.

00026227.jpg

به نقل از روزنامه ديلي‌استار، ادوين فان‌درسار گفت: پس از باخت از منچسترسيتي شرايط خاص و دشواري براي تيم ايجاد نشده است. خيلي سخت نخواهد بود که براي ادامه فصل مهيا شويم.
وي که در بازي نيمه‌نهايي جام حذفي مقابل من‌سيتي همچون گذشته تلاش زيادي براي حفظ دروازه‌اش داشت و البته به جز صحنه گل حريف، موفق نيز عمل کرد، افزود: مي‌دانيم اهميت رقابت‌هاي ليگ براي ما در مقطع کنوني چقدر زياد است. در پله نخست جدول هستيم. بايد آن را تا روز آخر فصل حفظ کنيم.
او در مورد باخت يک بر صفر مقابل منچسترسيتي و حذف از جام حذفي بيان کرد: فکر مي‌کنم در ديدار روز يکشنبه تا حدي خسته بوديم. اين خستگي در کيفيت بازي‌مان تاثير گذاشت به گونه‌‌اي که در مواقعي از بازي سرعت کافي نداشتيم.

دروازه‌بان هلندي تصريح کرد: بايد در نظر داشت که در سه‌، چهار هفته گذشته، بازي‌‌هاي سنگين زيادي انجام داديم. مطمئن هستم در بازي‌هاي باقيمانده فصل آنقدر خوب ظاهر خواهيم شد که خاطره باخت از من‌‌سيتي را از اذهان پاک کنيم.
ياران اين ستاره 41 ساله از ابتداي فصل جاري تاکنون 69 امتياز جمع‌آوري کرده و در صدر جدول فاصله 6 امتيازي با تيم دوم جدول (آرسنال) ايجاد کرده‌اند.

بالا