• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

فان‌پرسي: اگر لمان اخراج مي‌شد، دروازه‌بان آرسنال مي‌شدم

ahmadfononi

معاونت انجمن
روبين فان‌پرسي گفته که اگر ينس لمان در چالش با گري تيلور فلچر اخراج مي‌شد، او در دروازه قرار مي‌گرفت.
00026139.jpg

انتظار نمی‌رفت لمان در جریان برد سه بر یک آرسنال مقابل بلکپول به میدان برود، اما مانوئل آلمونیا در جریان گرم کردن برای دیدار دچار مشکل زانو شد و جایش در ترکیب را این دروازه‌بان 41 ساله گرفت.

دروازه‌بان آلمانی شب آرامی را پشت سر گذاشت، اما روی یک صحنه، دی‌جی کمپل او را پشت سر گذاشت اما لمان که پس از بازگشت از بازنشستگی اولین بازی‌اش را انجام می‌داد روی او خطا کرد. اگر بلکپول روی این صحنه به گل نمی‌رسید، داور به احتمال زیاد لمان را اخراج می‌کرد.

فان‌پرسی که به گل‌زنی مشهور است مطمئن است که می‌تواند مانع گل‌زنی دیگران هم بشود: «بله، من دروازه‌بان خوبی هستم. جدی می‌گویم.»
فان‌پرسی با گلی که زد پیروزی آرسنال را تثبیت کرد. او می‌گوید تیمش شایسته بود: «ما نیاز به این برد داشتیم. پیروزی بسیار لذت‌بخش است. علمکرد خوبی داشتیم، سخت تلاش کردیم و شایسته پیروزی بودیم.

سه بازی مانده و حالا همه چیز به ما بستگی دارد. ما باید خود را ثابت کنیم.»

بالا