• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

فان باستن: ميلان با آلگري آينده روشني دارد

ahmadfononi

معاونت انجمن
مهاجم اسطوره‌اي باشگاه ميلان و تيم ملي فوتبال هلند معتقد است ميلان زيرنظر سرمربي جديدش آينده روشني خواهد داشت.

00007312.jpg

به نقل از از گازتا دلو اسپورت، ميلاني‌ها از سال 2004 هيچگاه قهرمان سري A نشده‌اند ولي در فصل جاري در حالي که چهار بازي تا پايان فصل باقي مانده، با تيم دوم جدول 8 امتياز اختلاف داشته و در آستانه قهرماني قرار گرفته‌اند.
مارکوفان باستن در اين خصوص گفت: ميلاني‌ها در اين فصل نمايش فوق العاده‌اي داشته‌اند. درست است که از ليگ قهرمان کنار رفته‌اند ولي هنوز در 2 جام ديگر نخستين بخت قهرماني به شمار مي روند. آنها تيمي در کلاس بالا ساخته‌اند و به زودي با بزرگ‌ترين و بهترين باشگاه‌هاي اروپا قابل مقايسه خواهند بود. البته ميلان همواره تيم بسيار خوبي بوده ولي در چند سال اخير دچار افت محسوسي شده بود.
فان باستن در مورد ماسيميليانو آلگري، سرمربي روسونري نيز گفت: ماکسي شخصيت آرامي دارد و همواره با متانت خاصي با اطرافيانش برخورد مي‌کند. او ايده‌هاي روشني دارد. در ‌آمستردام با او آشنا شدم و بار ديگر با وي در دبي ملاقات کردم. از صحبت کردن با وي لذت بردم. تصور مي‌کنم مربي بسيار خوبي است و ميلاني‌ها در انتخاب وي عملکرد خوبي داشتند. ميلان با آلگري آينده روشني خواهد داشت.

بالا