• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

فتح‌الله‌زاده: به مظلومي گفتم اين‎قدر به خودت فشار نيار

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرپرست باشگاه استقلال گفت: براي هواداران اين‌که تيمشان توانست لقب "استقلال رفت و برگشت " را بگيرد، انگار که جام گرفته است.

00014733.jpg

با شرايطي که استقلال در ابتداي فصل داشت، براي علي فتح‌الله‌زاده سرپرست باشگاه چيزي مهم‌تر از اين نبود که تيمش بتواند سهميه ليگ قهرمانان آسيا را کسب و از نام و اعتبارش در ليگ برتر دفاع کند.
هرچند که استقلال در ادامه راه خود را به عنوان يکي از مدعيان قهرماني نشان داد اما به طور حتم آن چيزي که بيش از همه فتح‌الله‌زاده را راضي نگه داشته پيروزي در دو دربي رفت و برگشت فصل جاري است. استقلال پس از 20 سال رکورد پيروزي در دو ديدار پياپي با رقيب ديرينه را شکست و اين طبيعي است که فتح‌الله‌زاده خوشحال‌ترين فرد آبي‌ باشد.
سرپرست باشگاه استقلال درباره دربي و اتفاقات حواشي آن صحبت‌هاي زير را انجام داده است:

* دربي براي شما چطور گذشت؟
اين ديدار براي ما خيلي مهم بود، 20 سال طول کشيد تا بتوانيم بار ديگر در رفت و برگشت برنده باشيم.
* فکر مي‌کرديد برنده باشيد؟
دقيقاً چنين تصوري داشتم. شب قبل هم که به اردو رفته بودم، بعضي از دوستان مي‌گفتند اگر استقلال مساوي هم کند با توجه به اينکه در ديدار رفت برنده شديم، مثل پيروزي مي‌ماند اما من پايم را در يک کفش کرده بودم که قطعا برنده ما هستيم چون معتقد بودم که استقلال قوي است. تنها نگراني‌ام غرور بود اما بچه‌ها انصافاً هم به موقع گل زدند و هم به خوبي حفظ گل کردند.
* اما خيلي‌ها معتقد هستند پرسپوليس بازي بهتري انجام داد.
مسلم است تيمي که مي‌بازد، خود را به آب و آتش مي‌زند تا نتيجه را تغيير دهد اما حملات آنها احساسي بود و حمله احساسي جواب نمي‌دهد. بازيکنان استقلال اگر هوشيارتر بودند مي‌توانستند در ضدحمله به گل دوم هم برسند.
*به عنوان يک بيننده فکر نمي‌کنيد خطاي محمدي روي رضايي مي‌توانست پنالتي باشد؟
من حرف‌هاي حسين عسگري را در اين زمينه بيشتر پسنديدم. محمدي اگر در آن صحنه از دروازه بيرون نمي‌آمد غلامرضا رضايي خودش را به زمين پرت کرده بود. محمدي در آن صحنه بي‌احتياطي کرد ولي او به قصد توپ از دروازه خارج شد.
* دربي را با پيروزي پشت سر گذاشتيد اما همچنان شکل نمايش استقلال دلچسب نيست. فکر نمي‌کنيد با اين شيوه بازي در ليگ قهرمانان آسيا با مشکل مواجه شويد؟
قرار نيست که همه کارها را ما انجام دهيم، پس ديگران چه‏کاره‌اند؟ روزي را به ياد آوريد که با چند بازيکن، استقلال را به من تحويل دادند. تا اينجا هم خوب کار کرده‌ايم و همواره جزو 3 تيم برتر ليگ بوده‌ايم. اگر هواداران از بازي استقلال ناراحت باشند براي آنها همين که تيمشان توانست لقب "استقلال رفت و برگشت " را بگيرد، انگار که جام گرفته است. مظلومي در اين مدت به خوبي تيم را جمع‌وجور کرده و موفق شده بعد از 20 سال رکوردشکني کند.
*پيش از دربي شنيده مي‌شد اگر استقلال نتيجه نگيرد قصد داريد تغييراتي در کادر فني ايجاد کنيد.
اصلا چنين چيزي نيست، اين حرف آدم‌هاي مريض است. شب قبل از بازي به مظلومي گفتم اين‏قدر به خودت فشار نيار، اگر بازي را هم ببازي مصاحبه انفعالي نکن چرا که من مثل شير پشت تو ايستاده‌ام پس با خيال راحت بازي‌ات را انجام بده و نترس باش. اگر هم باختي من اين شکست را گردن مي‌گيرم. متاسفانه عده‌اي به دنبال اذيت استقلال هستند. مردم همه اين چيزها را مي‌‌فهمند.
* جريان پاداش 2.5 ميليون توماني چيست؟
من شب قبل از بازي به بازيکنان گفتم اگر پرسپوليس را شکست دهند هرچقدر که بخواهند پاداش مي‌دهم. بعد از بازي هم به رختکن رفتم و چون اميرحسين صادقي و پژمان منتظري کنارم بودند، گفتم اين دو نفر نماينده بازيکنان هرچقدر که بگويند پاداش مي‌دهم. آنها هم بي‌انصافي کردند و گفتند نفري 2.5 ميليون. البته من به لحاظ قانوني و طبق آيين‎نامه باشگاه بيشتر از يک ميليون تومان نمي‌توانم پاداش دهم اما چون به بچه‌ها اين قول را دادم و واقعا حقشان هم است، منتظر دو نفر از دوستان استقلالي‌ام هستم تا مابقي پول را از آنها بگيرم و اين پاداش را بدهم.
*يک سؤال و يک انتقاد در مورد جباري داشتيم. به نظر مي‌رسيد باشگاه در قبال اين بازيکن موضع جدي‌تري بگيرد نه اينکه او را 35 ميليون جريمه کند و او را ببخشد.
من در مورد اين چيزها دخالت نمي‌کنم و اين کميته انضباطي است که تصميم‌گيري مي‌کند. بعضي‌ها فکر مي‌کنند به خاطر دربي جباري را بخشيديم اما ديديد که از او استفاده نشد. هيچ‎وقت نظم و انضباط حرفه‌اي را قرباني يک بازيکن نمي‌کنيم و حتي تاوان اين قضيه را مي‌دهيم اما تنبيه هر جرم اندازه‌اي دارد و مقررات باشگاه هم بيشتر از اين به ما اجازه نمي‌داد تا او را تنبيه کنيم مگر اينکه براي فصل آينده مقررات خود را تغيير دهيم تا باشگاه با قدرت بيشتري از حق و حقوق خود دفاع کند.

بالا