• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

فتح‌الله‌زاده: حالا شده‌ايم "اس‌اس رفت و برگشت "

ahmadfononi

معاونت انجمن
به مظلومي گفتم اينقدر به خودت فشار نيار
فتح‌الله‌زاده: حالا شده‌ايم "اس‌اس رفت و برگشت "
خبرگزاري فارس: سرپرست باشگاه استقلال گفت: براي هواداران اين‌كه تيمشان توانست لقب "استقلال رفت و برگشت " را بگيرد، انگار كه جام گرفته است.

A0868438.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، با شرايطي كه استقلال در ابتداي فصل داشت براي علي فتح‌الله‌زاده سرپرست باشگاه چيزي مهم‌تر از اين نبود كه تيمش بتواند سهميه ليگ قهرمانان آسيا را كسب و از نام و اعتبارش در ليگ برتر دفاع كند.
هرچند كه استقلال در ادامه راه خود را به عنوان يكي از مدعيان قهرماني نشان داد اما به طور حتم آن چيزي كه بيش از همه فتح‌الله‌زاده را راضي نگه داشته پيروزي در دو دربي رفت و برگشت فصل جاري است. استقلال پس از 20 سال ركورد پيروزي در دو ديدار پياپي با رقيب ديرينه را شكست و اين طبيعي است كه فتح‌الله‌زاده خوشحال‌ترين فرد آبي‌ باشد.
سرپرست باشگاه استقلال در گفت‌وگوي اختصاصي با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره دربي و اتفاقات حواشي آن صحبت‌هاي زير را انجام داده است:

فارس: دربي براي شما چطور گذشت؟
اين ديدار براي ما خيلي مهم بود، 20 سال طول كشيد تا بتوانيم بار ديگر در رفت و برگشت برنده باشيم.

فارس: فكر مي‌كرديد برنده باشيد؟
دقيقاً چنين تصوري داشتم. شب قبل هم كه به اردو رفته بودم بعضي از دوستان مي‌گفتند اگر استقلال مساوي هم كند با توجه به اينكه در ديدار رفت برنده شديم مثل پيروزي مي‌ماند اما من پايم را در يك كفش كرده بودم كه قطعا برنده ما هستيم چون معتقد بودم كه استقلال قوي است. تنها نگراني‌ام غرور بود اما بچه‌ها انصافاً هم به موقع گل زدند و هم به خوبي حفظ گل كردند.

فارس: اما خيلي‌ها معتقد هستند پرسپوليس بازي بهتري انجام داد.
مسلم است تيمي كه مي‌بازد خود را به آب و آتش مي‌زند تا نتيجه را تغيير دهد اما حملات آنها احساسي بود و حمله احساسي جواب نمي‌دهد. بازيكنان استقلال اگر هوشيارتر بودند مي‌توانستند در ضد حمله به گل دوم هم برسند. من واقعا ناراحت هستم از اينكه مي‌بينم عادل فردوسي‌پور در رسانه ملي اين سؤال را مطرح مي‌كند كه كدام تيم خوب بازي كرد.

فارس: چرا؟
اين سؤال طرفداري محسوب مي‌شود. من از فردوسي‌پور گله دارم. همه مي‌دانيم تيمي كه يك گل خورده حمله مي‌كند تا نتيجه را جبران كند. صحنه‌هايي در بازي بود كه داور مي‌توانست به نفع استقلال بگيرد اما در برنامه 90 هيچكدام آنها نشان داده نشد. در يك صحنه فرهاد مجيدي را زدند و آفسايد اشتباه هم براي ما گرفتند.
رسانه ملي بايد همه را به يك چشم ببيند. استقلال هم يك تيم ايراني است. من تا به حال نشنيده بودم كه يك گزارشگر بازي درباره صحنه‌اي كه مشكوك به پنالتي است صراحتا بگويد خطاي پنالتي صورت گرفته، اما عادل فردوسي‌پور اين حرف را زد و حتي براي اينكه حرف خود را به كرسي بنشاند در برنامه‌اش از كارشناسي استفاده كرد كه حرفش را تاييد كند.
من اين سؤال را از آقاي فردوسي‌پور دارم كه مگر حسين عسگري خودش كارشناس نيست؟ او داور نبوده؟ روز بعد از دربي كه به باشگاه آمدم بيشتر از 16 هزار پيامك مربوط به اعتراض به فردوسي‌پور داشتيم.

فارس: به هرحال اگر هواداران استقلال معتقد بودند كه تيمشان بهتر بازي كرده مي‌توانستند نظرشان را در همين برنامه اعلام كنند.
به من ثابت شده كه اين نظرسنجي‌ها واقعي نيست و دست‌كاري مي‌شود. كساني كه در برنامه نظرسنجي شركت مي‌كنند همان هواداراني هستند كه به ورزشگاه مي‌آيند تا استقلال را تشويق كنند. چرا فردوسي‌پور سؤالي كه علي دايي در كنفرانس خبري پرسيده را براي نظرسنجي انتخاب مي‌كند؟ او سؤال واضحي را در نظر گرفت. اگر از خود استقلالي‌ها از جمله من كه مديريت باشگاه را برعهده دارم بپرسند كدام تيم خوب بازي كرد مي‌گويم پرسپوليس، چون آنها براي جبران گل خورده حمله مي‌كردند. تيمي كه گل زده ناخودآگاه عقب مي‌كشد. حرف من با عادل فردوسي‌پور اين است كه برادر من، تو بايد بي‌طرفي خودت را حفظ كني. از اينكه مجري باشخصيت و با شعوري مثل او داريم افتخار مي‌كنم اما آقاي فردوسي‌پور فهم خود را رنگي نكن.

فارس: جدا از اين بحث به عنوان يك بيننده فكر نمي‌كنيد خطاي محمدي روي رضايي مي‌توانست پنالتي باشد؟
من حرف‌هاي حسين عسگري را در اين زمينه بيشتر پسنديدم. محمدي اگر در آن صحنه از دروازه بيرون نمي‌آمد غلامرضا رضايي خودش را به زمين پرت كرده بود. محمدي در آن صحنه بي‌احتياطي كرد ولي او به قصد توپ از دروازه خارج شد. البته اين نظر شخصي من نيست،
اين روشي كه در پيش گرفتيم درست نيست. تا ديروز همه به عنايت حمله مي‌كردند و مي‌گفتند او استقلالي است اما اكنون از حسين عسگري كه پرسپوليسي است و همه هم اين را مي‌دانند انتقاد مي‌كنند. ما به عسگري احترام مي‌گذاريم چون او هم با توجه به موقعيتي كه دارد پرسپوليس و استقلال را به يك چشم مي‌بيند.

فارس: از قضاوت تركي راضي هستيد؟
ما هم از قضاوت تركي رضايت نداريم. بعد از اينكه گل زديم همه تصميمات عليه ما شد. مثلا شريفات را مصدوم كردند. مي‌خواهم از همين جا به فردوسي‌پور بگويم اگر انصاف داري نبايد روي حسين بادامكي مانور مي‌كردي؟ او خودش را براي گول زدن داور به زمين انداخت، چرا حتي يك كلمه هم در مورد اين مسئله صحبت نكردي؟
براي اولين بار است كه از يك نفر اين همه ناراحت مي‌شوم. وقتي من به او احترام مي‌گذارم دوست ندارم اين احترام به سوء‌استفاده تبديل شود. من به فردوسي‌پور توصيه مي‌كنم از اينكه رسانه ملي به او اين زمان و اين برنامه را داده همه را به يك چشم ببيند. اميدوارم از او ديگر چنين خطاهايي نبينيم.
اين انصاف نيست كه با بازيكن ما مصاحبه كند و به او بگويد كه مي‌خواهي به دفتر فتح‌الله‌زاده بروي تا فيكس شوي. همه مي‌دانند كه وحيد طالب‌لو پس از دربي رفت به دليل آسيب‌ديدگي محمدي درون دروازه استقلال قرار گرفت. وقتي از وحيد طالب‌لو چنين سؤالي پرسيده مي‌شود، يعني غرض‌ورزي دارند.

فارس: بگذريم، دربي را با پيروزي پشت سر گذاشتيد اما همچنان شكل نمايش استقلال دلچسب نيست. فكر نمي‌كنيد با اين شيوه بازي در ليگ قهرمانان آسيا با مشكل مواجه شويد؟
قرار نيست كه همه كارها را ما انجام دهيم، پس ديگران چكاره‌اند؟ روزي را به ياد آوريد كه با چند بازيكن، استقلال را به من تحويل دادند. تا اينجا هم خوب كار كرده‌ايم و همواره جزو 3 تيم برتر ليگ بوده‌ايم. اگر هواداران از بازي استقلال ناراحت باشند براي آنها همين كه تيمشان توانست لقب "استقلال رفت و برگشت " را بگيرد، انگار كه جام گرفته است. مظلومي در اين مدت به خوبي تيم را جمع‌وجور كرده و موفق شده بعد از 20 سال ركوردشكني كند.

فارس: پيش از دربي شنيده مي‌شد اگر استقلال نتيجه نگيرد قصد داريد تغييراتي در كادر فني ايجاد كنيد.
اصلا چنين چيزي نيست، اين حرف آدم‌هاي مريض است. شب قبل از بازي به مظلومي گفتم اينقدر به خودت فشار نيار، اگر بازي را هم ببازي مصاحبه انفعالي نكن چرا كه من مثل شير پشت تو ايستاده‌ام پس با خيال راحت بازي‌ات را انجام بده و نترس باش. اگر هم باختي من اين شكست را گردن مي‌گيرم. متاسفانه عده‌اي به دنبال اذيت استقلال هستند. مردم همه اين چيزها را مي‌‌فهمند.

فارس: قبول داريد استقبال تماشاگران از بازي‌هاي استقلال و پرسپوليس هربار كمتر مي‌شود؟
كم شدن حضور هواداران دليل داشت. اولا كه دوستان‌مان فقط 70 هزار قطعه بليت فروخته بودند در صورتي كه مي‌توانستند بيشتر به فروش برسانند اما نكته جالب اينجاست كه در اين دربي يك ركورد شكسته شد و آن هم كه براي دومين بار در دربي تعداد هواداران استقلال بيشتر از پرسپوليس بود. اين به اين معنا است كه هواداران ما نمي‌خواهند استقلال را تنها بگذارند. پيش از دربي هم از آنها خواسته بوديم كه بيايند و اكنون هم براي بازي چهارشنبه با پاختاكور مي‌گويم "اي هوادار خانه ننشين و به ورزشگاه بيا. "

فارس: جريان پاداش 2.5 ميليون توماني چيست؟
من شب قبل از بازي به بازيكنان گفتم اگر پرسپوليس را شكست دهند هرچقدر كه بخواهند پاداش مي‌دهم. بعد از بازي هم به رختكن رفتم و چون اميرحسين صادقي و پژمان منتظري كنارم بودند، گفتم اين دو نفر نماينده بازيكنان هرچقدر كه بگويند پاداش مي‌دهم. آنها هم بي‌انصافي كردند و گفتند نفري 2.5 ميليون. البته من به لحاظ قانوني و طبق آيين نامه باشگاه بيشتر از يك ميليون تومان نمي‌توانم پاداش دهم اما چون به بچه‌ها اين قول را دادم و واقعا حقشان هم است، منتظر دو نفر از دوستان استقلالي‌ام هستم تا مابقي پول را از آنها بگيرم و اين پاداش را بدهم.

فارس: يك سؤال و يك انتقاد در مورد جباري داشتيم. به نظر مي‌رسيد باشگاه در قبال اين بازيكن موضع جدي‌تري بگيرد نه اينكه او را 35 ميليون جريمه كند و را ببخشد.
من در مورد اين چيزها دخالت نمي‌كنم و اين كميته انضباطي است كه تصميم‌گيري مي‌كند. بعضي‌ها فكر مي‌كنند به خاطر دربي جباري را بخشيديم اما ديديد كه از او استفاده نشد. هيچوقت نظم و انضباط حرفه‌اي را قرباني يك بازيكن نمي‌كنيم و حتي تاوان اين قضيه را مي‌دهيم اما تنبيه هر جرم اندازه‌اي دارد و مقررات باشگاه هم بيشتر از اين به ما اجازه نمي‌داد تا او را تنبيه كنيم مگر اينكه براي فصل آينده مقررات خود را تغيير دهيم تا باشگاه با قدرت بيشتري از حق و حقوق خود دفاع كند.

بالا