• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

فتح‌الله‌زاده: مي‌خواهيم در جام حذفي محبت هواداران را جبران كنيم

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرپرست باشگاه استقلال گفت: قصد داريم قهرمان جام حذفي شويم تا بتوانيم از اين طريق از هواداران تشکر کنيم.

00018872.jpg

علي فتح الله زاده در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از هواداران تشکر مي کنم. طبق اعلام رسمي 85 هزار نفر در ورزشگاه حضور پيدا کرده اند و رکورد زديم. من دست تک تک هواداران را مي بوسم. خيلي از آنها از شهرستان آمده بودند و من و تيم شرمنده آنها شديم. شرمندگي ما وقتي بيشتر شد که با وجود حذف باز تيم را تشويق کردند.
وي افزود: قبلا قانون ‌AFC اين طور نبود اما با قانون جديد به خاطر يک گل حذف شديم. خيلي از فرصت هاي ما در اين مسابقه از دست رفت.
سرپرست باشگاه استقلال در پاسخ به اين سوال که چرا کار اين تيم به اما و اگر کشيده شد، گفت: ما در دو بازي مقابل السد و پاختاکور نتيجه خوبي نگرفتيم. مقابل پاختاکو بچه ها فکر کردند که يک امتياز هم خوب است. مي خواهيم قهرمان جام حذفي شويم تا بتوانيم از اين طريق از آنها تشکر کنيم.
فتح الله زاده در مورد ارنج امروز استقلال و دفاعي بازي کردن اين تيم عنوان کرد: وقتي مي خواهيد در زمين راحت بازي کنيد بايد ارنج متفاوتي داشته باشيد و اگر مي خواهيد گل نخوريد وضعيت فرق مي کند. به نظر من کار مظلومي درست بود. ما گل راحتي را دريافت کرديم و اين به تيم استرس داد. ديديد که سيد صالحي هم به زمين آمد. ما مي خواستيم حريف را خسته کنيم و حتي صاحب چندين موقعيت گل هم شديم. نيمه اول هم خوب بوديم. بچه ها به خاطر هواداران تلاش کردند تا گل بزنند.
سرپرست باشگاه استقلال در مورد آينده کاري مظلومي گفت: مظلومي سال ديگر هم با ماست. ما تيم را تقويت مي کنيم.
وي در مورد شايعه زد و خورد طالب لو در باشگاه استقلال اظهار داشت: اصلا به قيافه وحيد چنين چيزي مي آيد؟ او مثل ني مي ماند که مي شکند. طالب لو هميشه يکي از بهترين هاي استقلال بوده و يار من هم بوده است. او امروز هم محمدي را تشويق کرد و به تيم روحيه مي داد. اين خبر صحت ندارد.
فتح الله زاده در مورد پرسپوليسي شدن عمران زاده گفت: اين هم درست نيست و حنيف به پرسپوليس نمي رود.
وي در پاسخ به اين سوال که گفته بود منظورش از " مثل کامپيوتر ويروسي شده است " چيست، گفت: گاهي مصاحبه هايي از منتشر مي شود و در همين مواقع است که مثل کامپيوتر ويروسي مي شوم و منظورش هم همين بود. من گفتم احترام ويژه اي براي ابراهيم زاده قائل هستم اما براي فصل بعدي براي کسي پيغامي نداده ام. از عملکرد مظلومي رضايت دارم و او تلاشش را انجام داده است.
وي در مورد جوسازي عرب ها و النصري ها نسبت به ميزباني استقلال گفت: براي آنها احترام زيادي قائل شديم. وقتي به عربستان رفتيم از من که مدير تيم بودم انگشت نگاري کردند اما ما در تهران همه تلاش خود را انجام داديم تا بهترين ميزباني را انجام دهيم. حتي به آنها گفتيم که آب بخرند ما پولش را مي دهيم. اين درحالي بود که ما از ميزباني آنها رضايت نداشتيم.

بالا