• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

فتو چيني با گوشت و ونوشك

پانته آ

متخصص بخش

[SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=-1][SIZE=-1]گوشت را يا با روغن كمي تفت دهيد و بعد آب اضافه كنيد واگر چربي كم مصرف ميكنيد فقط آب اضافه كرده و بگذاريد تا بپزد در اين فاصله نمك و زرد چوبه و ادويه براي مزه دارشدن به آن اضافه كنيد مقدار كمي كه آب برايش باقي ماند رب گوجه فرنگي وونوشك را هم در گوشت بريزيد اگر مقداركمي از دم ونوشك همراه آن باشد خيلي بهتر است چون هم به آن مزه ميدهد و هم در زمانيكه در ديس ميكشيد قشنگتر است . وقتي آب گوشت كاملاً تبخير شد پياز سرخ شده را اضافه كنيد .[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE] [SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=-1][SIZE=-1]از طرفي در ظرفي آب ريخته و روي حرارت گذاشته تا به جوش بيايد سپس فتوچيني را در آن ريخته و آنقدر صبر كنيد تا كاملاً پخته شود يعني زماني كه بين دو انگشت فتو چيني را فشار ميدهيد كاملاً مغز پخت شده باشد در صورت تمايل ميتوانيد در آب جوش قبل از پخته شدن فتوچيني،نمك هم اضافه كنيد.[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE] [SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=-1][SIZE=-1]بعد از پخته شدن فتو جيني را در صافي ريخته و كمي آب گرم روي آن بريزيد بعد از چند دقيقه روغن زيتون را روي آن ريخته و كاملا با فتوچيني مخلوط كنيد به اين وسيله هم از روغن زيتون كه فوق العاده در بين روغن هاي مايع از ارزش غذايي بالايي برخوردار است استفاده ميكنيد و هم از چسبيدن فتو چيني به يكديگر جلو گيري ميكنيد . اكثر خانمها عادت دارند كه روغن را به آبجوش هنگام پخت فتوچيني اضافه كنند ولي من به اين روش عمل ميكنم تا از هدر رفتن روغن زيتون جلو گيري شود . در اين زمان غذا آماده و ميتوانيد يا با هم مخلوط كرده و در ديس بكشيد و يا جداگانه كنار هم ، بعضي از خانمها عادت دارند فتو چيني را دم بيندازند در صورت تمايل ميتوانيد از آن روش هم استفاده كنيد .[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE] [SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=-1][SIZE=-1][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
[SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=-1][SIZE=-1][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=-1][SIZE=-1]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
[SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=-1]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE]​

 
بالا