• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

فراری دادن موش از خوابگاه دانشجویی ( طنز )

Nicol

متخصص بخش گردشگری
به محض دیدن موش در اتاق یکی از روشهای زیر را انجام دهید:

۱) روش کاملا دانشجویی: پس از هماهنگ کردن با هم اتاقی ها با کشیدن یک جیغ بلند از اتاق خارج شوید و دیگر به آنجا وارد نشوید!

۲) روش سرخپوستی: مقداری وسایل قابل اشتعال وسط اتاق جمع کنید آتش بزنید تا موش خفه شود سپس مورد ۱ را اجرا کنید!

۳) روش معرفتی: به موش بگویید در صورت عدم خروج وی از اتاق خود کشی خواهید کرد اگر موش با معرفت باشد می رود وگر نه مورد ۱ را اجرا کنید! ۴)روش تعارفی: به موش تعارف کنید امشب پیش شما بماند اگر موش تعارفی باشد می ماند در این صورت مورد ۱ را اجرا کنید!

۵)روش گامبالا: چند قبضه اسلحه سرد تهیه کنید و به موش اغلان جنگ کنید اگز پذیرفت مورد ۱ را اجرا کنید!

۶) روش دمکراتیک: پس از توصیف فواید گفتمان از موش بخاهید اتاق را ترک کند در صورت عدم پذیرش مورد۱!

۷)روش نه چندان دانشجویی: یکی از گربه های محوطه را ( از ملزومات هر خئابگاه است اگر ندارید دانشجو محسوب نمی شوید!) به صرف شام دعوت کنید!

۸)روش فاشیستی: مقداری از کباب سلف دانشگاه را در مسیر موش قرار دهید موش صد در صد خواهد مرد من تضمین می کنم!

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
سلام نگار جون من بلدم موش فراری بدم
سه نفری تو اتاقمون نشسته بودیم داشتیم درس می خوندیم من سرمو آوردم بالا دیدم یه چیزی فرار کرد همچین جیغی کشیدم و رفتم بالای تخت دوستام هم نفهمیدن در رو چه جوری باز کردند و فرار کردن یکی از بچه های اتاق دیگه اومد گفت چی شده دوستان گفتند نمیدونیم زهرا جیغ زد ما هم فرار کردیم اون دختره گشت و آخر سر موش رو کشت اما دیگه شب رو رفتیم بالا تو اتاق دوستان خوابیدیم .هر وقت یه چیزی می دیدم از اون جیغ ها میزدم دیگه دوستام می گفتن تو فقط زنگ خطر رو بزن میدونستند الکی جیغ نمیزنم ممنونم نگار جون بعد از مدتها از ته دل خندیدم دوست عزیزم آخه خاطرات خوابگام خیلیه خنده دار هم هست این یکیش بود به خدا از بس خندیدم شکم درد گرفتم

سکرت

کاربر ويژه
جالب بود البته قبلا روی سایت یکی از دانشگا ه ها خونده بودم.
در مورد روش 8 که بهتره اسمشو بذاری همزیستی مسالمت آمیز، چرا که همینطور که دانشجو ها غذای سلف رو میخورن و کم کم بدنشون با سموم آدابته میشه شاید موش نازنین هم با کباب آدابته شد و خلاصه باید به فکر جایی واسه ی موشه بود.
فاشیست هم فاشیست های قدیم .
ناگفته نمونه که باید یه ماشین اصلاح هم واسش بخرید چون با خوردن غذای سلف عنقریب موهاش انبوه میشه و کم کمک به جای جیر جیر کردن هم صدای گرگ یا شغال رو در میاره.
خوب بالاخره این از عوارض تغییرات هورمونیه.

gorg nama

متخصص بخش
من هم يه مورد بهش اضافه ميكنم اونم اينكه با يه اسلحه گرم مثلا ماهي تابه بزني تو كلش له شه بمونه همونجا

بالا