• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

فرانسه به فينال يورو 2012 مي‌رسد

ahmadfononi

معاونت انجمن
كسي انتظار نداشت فرانك ريبري بدون مصدوميت نيم‌فصل بوندس‌ليگا را به پايان برساند اما در فاصله دو هفته مانده به پايان بازي‌ها او همچنان در جناح چپ اين تيم مهره‌اي موثر است و در پيروزي‌هاي پياپي نقش كليدي دارد.

بعد از يك سال نااميدكننده، حالا ريبري اميدوار است با كسب قهرماني در بوندس‌ليگا، بتواند همراه تيم ملي فرانسه خاطرات تلخ جام جهاني 2010 را فراموش كرده و به فينال بازي‌هاي يورو برسند.

او تيم ملي متحول شده فرانسه با لوران بلان را يكي از شانس‌هاي قهرماني مي‌داند.

با برد مقابل اشتوتگارت به صدر جدول بوندس‌ليگا برگشتيد. از باقي ماندن در اين جايگاه تا چه حد مطمئن هستيد؟

ما در بازي‌هاي خارج از خانه دچار مشكل مي‌شويم و نتايجي كه برابر ماينتس و هانوفر گرفتيم نشان داد بايد اين بازي‌ها را بيش از پيش جدي بگيريم، اما از اين بازگشت خوشحال هستم و به نظرم بايرن قهرمان نيم‌فصل بوندس‌ليگا خواهد بود.

بعد از شكست برابر ماينتس، بايرن دو پيروزي خوب داشت. چرا در خانه ماينتس شكست خورديد؟

آن باخت براي تيم ضروري بود. ما مدت‌ها بود كه به اين شكل نباخته بوديم و تيم بيش از حد به توانايي‌هايش مطمئن شده بود و نياز به شوك داشت. فصل طولاني است و در اين راه نتايج دور از انتظار مي‌تواند صدرنشيني تيم را تهديد كرده و از نظر رواني شرايط منفي را رقم بزند. ما با اين باخت متوجه شديم هر حريفي را بايد جدي بگيريم و براي كسب سه امتياز تا پايان 90 دقيقه تلاش كنيم.

ولي پس از آن بازي وردربرمن را در خانه با اختلاف زيادي پشت‌سر گذاشتيد.

كار ساده‌اي نبود، چون تمام تيم‌ها وقتي مقابل بايرن قرار مي‌گيرند با انگيزه كار مي‌كنند و گاهي ما نمي‌توانيم همچون آنها از تمام توانايي‌مان استفاده كنيم. در برابر وردربرمن هم بازي در مقطعي در نيمه دوم مساوي شد ولي ما با سه گل ديگر كار را تمام كرديم.

اما كسي انتظار نداشت رقابت براي صدرنشيني بوندس‌ليگا در هفته‌هاي پاياني نيم‌فصل تا اين حد شديد باشد.

از اين كه به مكان نخست برگشتيم خوشحالم، چون باخت‌هاي پياپي به دورتموند و ماينتس همه را نگران كرده بود. ما دو بازي ديگر در راه داريم و بايد در هر دو آنها به پيروزي برسيم. البته من بعد از آن دو باخت به هم‌تيمي‌هايم گفتم نبايد از اين نتايج نگران باشند چون يك تيم در طول فصل نمي‌تواند دائما در بهترين فرم باقي بماند. به نظرم عملكرد تيم ما نسبت به هفته‌هاي گذشته بسيار بهتر بود، مهم‌ترين مساله امروز كسب پيروزي است. هنگامي كه بايرن يك بازي را واگذار مي‌كند هيچ چيز خوب پيش نمي‌رود. همواره بازي برابر وردربرمن، يك بازي دشوار است، اما بازيكنان بايرن تهاجمي بازي كردند و به سرعت روند مسابقه را دردست گرفتند. ماريو گومز براي بايرن تلاش مي‌كند و حالا دو مسابقه تا رسيدن به نيم فصل پيش‌رو داريم كه مي‌خواهيم در هر دو آنها هم پيروز باشيم.

بسياري از كارشناسان صدرنشيني بايرن در بوندس‌ليگا و مرحله گروهي ليگ قهرمانان را ناشي از بازي‌هاي خوب شما مي‌دانند. تا چه حد اين موضوع را تاييد مي‌كنيد؟

من سعي مي‌كنم وظيفه‌اي كه در زمين به من محول شده را به بهترين شكل انجام دهم. من در اكثر بازي‌هاي اين فصل حضور داشتم و از ابتدا به ميدان رفتم و شايد تنها در يكي دو بازي در اوج نبودم ولي دوست دارم به يك اندازه در بازي تهاجمي و دفاعي مشاركت داشته باشم.

بازي‌هاي آرين روبن را چطور ارزيابي مي‌كنيد؟

از اين كه او به تركيب تيم برگشته خيلي خوشحالم. براي ما مهم بود كه او باز هم بتواند با توان صددرصد در تيم حضور داشته باشد و براي خود او هم لازم بود بازي كند تا براي بازي‌هاي يورو 2012 آماده باشد.

از اين كه دربازي با دورتموند تعويض شديد ناراحت نشديد؟

شما به عنوان بازيكن تيم بزرگي مثل بايرن‌مونيخ بايد انتظار داشته باشيد در هر لحظه از بازي تعويض شويد. من در آن بازي خوب كار نمي‌كردم و مربي هم قصد داشت با توجه به پيش افتادن دورتموند سيستم تيم را تغيير دهد و تعويض من به نظر او لازم بود. هرچند در پايان بازي را باختيم، ولي من از اين تعويض ناراضي نبودم.

درباره نتيجه قرعه‌كشي بازي‌هاي يورو 2012 چه‌نظري داريد. فرانسه در گروه سوئد، انگلستان و اكراين بازي مي‌كند.

اول از همه خوشحالم در گروه مرگ قرار نگرفتيم ولي به هر حال تيمي كه مي‌خواهد در بازي‌هاي يورو قهرمان شود بايد توانايي شكست دادن تمام تيم‌ها را داشته باشد. به نظرم تيم ملي فرانسه از شانس‌هاي قهرماني در اين بازي‌هاست و اميدوارم بتوانم با آمادگي در آن بازي‌ها حضور پيدا كنم.

پيش‌بيني شما از بازي فينال يورو 2012 چيست؟

به نظرم فينال بازي‌ها را فرانسه با يكي از دو تيم آلمان يا اسپانيا برگزار خواهد كرد.

بالا