• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

فرانک لمپارد: نگران از دست دادن جايگاهم در تيم ملي هستم

ahmadfononi

معاونت انجمن
فرانک لمپارد، هافبک چلسي گفته نگران آن است که در تيم ملي ديگر بازيکن ثابتي نباشد.

00016957.jpg

لمپارد مقابل ولز در سیستم 3-3-4 بازی کرد که فابیو کاپلو پیش از آن، از آن استفاده نکرده بود.
این هافبک 32 ساله چلسی که درگیر مصدومیت بوده، گفته نگران آن است که جایگاهش را در تیم ملی از دست بدهد: «در تیم انگلیس این اتفاقات روی می‌دهد. من مدت‌هاست در این تیم هستم و خوش‌اقبال بوده‌ام که در ترکیب ثابت همیشه قرار بگیرم، و تلاش کرده‌ام که این موضوع نگران‌ام نکند.
اما ما تیم خوبی داریم که قدرتمند است و هرگز هیچ بازیکنی جایگاه خود را تضمین‌شده نمی‌بیند.
اما من 32 سال دارم و مدت‌هاست در تیم حضور دارم. روشن است که می‌خواهم بازی کنم و به تیم کمک کنم، و تلاش کرده‌ام در تمرینات سخت تلاش کنم و بهترین عملکرد را داشته باشم. نگران آنم که جایگاهم را از دست بدهم.
من فصل دشواری گذرانده‌ام. نیمی از آن را از دست دادم و هرگز پیش از این تا این حد از فوتبال دور نبوده‌ام. من پیش‌فصل را از دست دادم و سپس ساق پایم آسیب دید. در ژانویه و فوریه کم و بیش بازی کردم، اما در دیدارهای اخیر چلسی آن حس پیشین را داشتم.»

بالا