• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

فردوسی پور: از رئال می ترسم

South Boy

متخصص بخش فوتبال
بازی امشب منچستریونایتد و رئال مادرید آنقدر حساس است که عادل فردوسی پور را حسابی سر ذوق بیاورد. او که یک لیورپولی تیر است هم به خاطر انگلیس و هم به خاطر نفرت از مورینیو، ترجیح می دهد برنده بازی «شیاطین سرخ» باشند.

هر چند درگیر تهیه برنامه دیشب 90 بود اما وقتش را مثل همیشه به ما داد تا چند کلمه درباره زیباترین بازی یک هشتم نهایی این فصل لیگ قهرمانان اروپا حرف زد:

سه شنبه بازی منچستریونایتد و رئال مادرید است. بازی رو چطور پیش بینی می کنی؟

- بازی به نظر من بازی خطرناکیه. خیلی خطرناکه. قطعا که صفر – صفر نمی شه. منچستر که نمیاد صفر – صفر درآره و صعود کنه. رئالم تیمی نیست که گل نزنه. خیلی خطرناکه واسه من یو. خیلی می ترسم.

چرا اینقدر خطرناکه واسه من یو؟

- آخه من می خوام منچستر ببره. خیلی بازی خطرناکیه. امیدوارم آخرش منچستر ببره.

تو که لیورپولی هستی، نباید از باخت منچستریونایتد خوشحال بشی؟

- انتخاب بین بد و بدتره دیگه. من بد رو انتخاب کردم. بد منچستریونایتد!

حالا چرا رئال مادرید برات بدتر است؟

- معلومه. به خاطر مورینیو. (خنده)

اگه اشتباه نکنم بازی برگشت سال 2003 رو که منچستر 4-3 برد اما رئال صعود کرد رو تو گزارش کردی. همون بازی که رونالدو 3 تا به بارتز زد ...

- واقعا یادم نیست اما فکر کنم آره خودم گزارش کردم. خیلی بازی خوبی بود.

خیلی ها میگن از اون بازی تا بازی رفت امسال هیچ کدوم از بازی ها به خوبی اون نبوده ...

- بازی خوب که بوده اما آره بازی رفت خیلی بازی خوب و مهیجی بود.

حالا هواداری رو بذار کنار. پیش بینی ات از نتیجه چیه؟

- (فکر می کند) مم.... (خیلی فکر می کند) همه چیز مساویه. نمی شه پیش بینی کرد. یعنی تیم هایی هستن که اصلا نمی شه پیش بینی اش کرد. برنده رو نمی شه از الان گفت. شرایط دوتا تیم مساویه. بازی حتما هم گل داره. فکر کنم بره وقت اضافه. (برای اینکه بازی به وقت اضافه کشیده شود دو تیم باید به تساوی یک – یک برسند.)

حرفی درباره این وضعیت بارسلونا داری؟

- بالاخره هر تیمی یه دوره ای داره. دوره بارسلونام به سر رسیده. هر تیمی یه مقطعی افت می کنه. اونا دیگه خیلی بد مقطعی افت کردن. هر سال تو فوریه یه کم افت می کردن اما امسال مثل اینکه فوریه سیاهشون ادامه دار شده.

بالا