• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

فرزندانتان۳زبانه‌مي شوند/تغيير شيوه‌ تدريس مدارس

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
معاون آموزش ابتدايي وزارت آموزش و پرورش از تغيير شيوه هاي تدريس زبان هاي انگليسي و عربي در مدارس کشور و تاکيد بيشتر روي مکالمه دانش آموزان خبر داد.فاطمه قربان گفت: کتاب هاي سوم ابتدايي و اول متوسطه اول (اول راهنمايي) براساس برنامه درسي ملي براي سال تحصيلي ۹۳-۹۲ تغيير محتوايي مي کند.
وي افزود: در مقطع اول راهنمايي محتواي کتاب هاي زبان انگليسي و عربي براساس برنامه درسي ملي و با تاکيد بيشتر روي مکالمه دانش آموزان تغيير خواهد کرد.
به گفته قربان، متاسفانه اگرچه در سال هاي اخير دانش آموزان راهنمايي و دبيرستان زبان هاي انگليسي و عربي را فرا مي گرفتند، اما پس از خروج از مدرسه اين دانش آموزان نمي توانستند به اين زبان ها صحبت کنند که در تغيير محتواي کتاب براين مورد تاکيد زيادي شده است.
معاون آموزش ابتدايي درباره آموزش زبان انگليسي در مقطع ابتدايي نيز توضيح داد: چنين اقدامي با توجه به نارضايتي والدين نسبت به تعداد کتاب هاي درسي و همچنين آشنا نبودن دانش آموز به فضاي تحصيل و مدرسه در مقطع ابتدايي صورت نمي گيرد و دانش آموزان در اين مقطع با مهارت هاي زندگي اجتماعي و فردي آشنا مي شوند.

Sea Girl

متخصص بخش تاریخ
به گفته قربان، متاسفانه اگرچه در سال هاي اخير دانش آموزان راهنمايي و دبيرستان زبان هاي انگليسي و عربي را فرا مي گرفتند، اما پس از خروج از مدرسه اين دانش آموزان نمي توانستند به اين زبان ها صحبت کنند که در تغيير محتواي کتاب براين مورد تاکيد زيادي شده است.

عجب... :46:

حالا که ما داریم تموم میشیم به فکر این افتادن که شیوه تدریس رو عوض کنن...:94:
حالا خوبه که به فکر افتادن :15:

0mid

متخصص بخش ورزشی
برین خدارو شکر کنین :نیش:
بیچاره اونایی که باید عربی رو با شیوه جدید بخونن :نیش:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
چرا بیچاره ؟ :نیش:
اندازه ما انگلیسی و عربی میخونن فرقش اینه که بعد کنکور به هیچ درد ما نمیخوره ولی اونا بعد کنکور حداقل 3 زبان زنده دنیا بلدن :نیش:
ولی باز خوبه باور کردن که این شیوه کتاب و تدریس به هیچ دردی نمیخوره

Sea Girl

متخصص بخش تاریخ
برین خدارو شکر کنین :نیش:
بیچاره اونایی که باید عربی رو با شیوه جدید بخونن :نیش:

خوب آخه برادر من ببین همین الانش من باوجودی که امتحان زبانمو بیست میگیرم ولی نمیتونم انگلیسی صحبت کنم :73:
در این روش جدید میخوان آموزش کامل رو بدن :بله:

همینی که من میگم :نیش2: این روشی که الان دارن برای ما تدریس میکنن خوب نیست :18:
درسته که شاید سخت تر باشه ولی در عوض خیلی روش بهتریه ...

0mid

متخصص بخش ورزشی

خوب آخه برادر من ببین همین الانش من باوجودی که امتحان زبانمو بیست میگیرم ولی نمیتونم انگلیسی صحبت کنم :73:
در این روش جدید میخوان آموزش کامل رو بدن :بله:

همینی که من میگم :نیش2: این روشی که الان دارن برای ما تدریس میکنن خوب نیست :18:
درسته که شاید سخت تر باشه ولی در عوض خیلی روش بهتریه ...

خب آبجی گلم مگه من گفتم بده؟ :نیش:
من گفتم خدا به دادشون برسه چون سخت تر میشه :بله: :نیش:

بالا