• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

فرهاد مجیدی بازیگر می‌شود ؟

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
کاپیتان سابق و خبرساز این روزهای تیم استقلال که به تازگی کفش ها را آویخته و از دنیای بازیگری در فوتبال خداحافظی کرده، به زودی در عرصه سینما خبرساز خواهد شد.
فرهاد مجیدی که از دوستان نزدیک پوریا پورسرخ سوپراستار سینمای ایران می باشد، به جرگه بازیگران سینما خواهد پیوست.

کاپیتان سابق آبی پوشان بعد از مواجه شدن با پیشنهادي مبني بر بازي در يك فيلم سينمايي، چندان هم اظهار بی میلی نکرد و به این ترتیب احتمال اینکه به زودی فرهاد مجیدی را جزو فعالان در عرصه بازیگری ببینیم چندان کم نیست.

IMG09531915.jpg

پیش از این هم بوده اند فوتبالیست هائی که به عرصه بازیگری ورود کرده بودند که از جمله آن ها می توان به نفراتی مثل نیما نکیسا و علی انصاریان اشاره کرد.

کافه سینما

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
فرهاد مجیدی فوتبالیست خوب و با اخلاقی هستش من پرسپولیسی هستم

ولی فرهادو دوستش دارم ولی هرکی فوتبالست خوبی بود دلیل نمیشه که بازیگر خوبی باشه :سوت::نیش:

Sarah

کاربر ويژه
خوبه دیگه!!! مُد شده خواننده ها و فوتبالیستا برای شغل دوم بازیگری رو انتخاب میکنن برای ایام فراغت :خنده2:

البته بازیگرا هم دوست دارن شغل دومشون خوانندگی بشه!

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
خبر جدید

خبرگزاری فارس: «فرهاد مجیدی» کاپیتان سابق تیم استقلال در اپیزود سوم فیلم «ایرانی‌ها» به کارگردانی محمد اسدنیا جلوی دوربین می‌رود.

فرهاد مجیدی کاپیتان سابق و خبرساز این روزهای تیم استقلال که به تازگی از دنیای فوتبال خداحافظی کرده است، برای حضور در اپیزود سوم این فیلم تلویزیونی با گروه سازنده فیلم به توافق رسیده است.

بنا براین گزارش، در اپیزود اول این فیلم «نیما نکیسا» دروازه‌بان اسبق تیم ملی در نقش شهید علی بیگی بازی داشت.

به نظر می‌رسد عوامل سازنده این فیلم با حضور فرهاد مجیدی خواستند پس از آوردن یک پرسپولیسی در فیلم‌شان از یک استقلالی نیز بهره ببرند و‌ طرفداران هر دو تیم را با خود همراه کنند.

داستان فیلم سه اپیزودی «ایرانی‌ها» مرتبط به یکدیگر است، خط داستان اصلی داستان درباره مادر شهید بیگی است که در شهر و مناطق جنگی می‌گذرد.

تهیه کنندگی این فیلم را هم خود محمد اسدنیا به عهده دارد .

بالا