• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

فروش مجموعه شبکه (mcitp) ضبط شده از کلاسِ استاد عقربی + tmg

aso_asw

New member
با عرض ادب و احترام

اول از همه اگه میبینید که کلماتِ تخصصی بیش از اندازه به کار میره واسه اینکه معادلِ فارسی ندارن!!!
در کل این مجموعه واسه همه و در هر سطحی که باشن هست.

عزیزان، بنده یه پکِ کاملِ فارسی که از کلاسِ استاد عقربی ضبط شده رو به صورت کامل همراه با صدا و تصویر دارم.
تو این مجموعه 4تا کورسِ مایکروسافت به صورت کامل تدریس میشه و بعد از اتمام 4کورس، استاد به عنوان اشانتیون ، دوره ISA Exchange و TMGرو درس میده.
4کورسِ این دوره عبارتند از :
1 - configure microsoft
2 - server administrator
3 - network infra
4 - infra
5 - active directory

بعدشم که میره رو tmgو و مباحث مربوطه.
تنها تضمینی که میتونم برا این مجموعه بدم اینه که شما بعدِ دیدنِ این مجموعه مسلما نیازی به کلاس رفتن نخواهید داشت، اینو به صورت تضمین شده بهتون میگم، دوستانی که با این دوره آشنایی دارند ، میدونند که دوره mcitpهزینه ثبت نامش حداقل 1.200.000 تومانِ ، که با دیدنِ این مجموعه تضمین میکنم که شما نیازی به کلاس رفتن نخواهید داشت.
هزینه مجموعه 65تومانِ ، که البته هزینه پست هم بر عهده من هستش.
دوستان اگه تمایل به خرید داشتن میتونن پ.خ بدن تا باشون برا فرستادنِ مجموعه هماهنگ کنم.

اینم لینک از فیلم چند دقیقه ای که آپلود کردم و شما میتونید از همینجا دانلودش کنید و با نحوه فیلمبرداری و فن بیانِ استاد آشنا بشید.
موفق باشید
https://docs.google.com/file/d/0B_gAc8ca5LjJeldEZjJPb2xERGs/edit?usp=sharing

اگه کسی از دوستان مایل به خرید بود میتونه بهم ایمیل بزنه
aso_asw@yahoo.com
لطفا با سابجکت خرید بسته پیغام بدید

mcitpclass

New member
جناب شما با نام رحمان منصوری در تاریخ 6 may با ایمیل aso.mansoury@gmail.com از بنده یعنی علیرضا مهجور وبلاگ آموزش تخصصی شبکه (3) این پکیج را خریداری کرده اید و من به صورت اتفاقی متوجه شده ام که شما اقدام به فروش این بسته در اینترنت کرده اید. این کار شما به دور از انصاف و دزدی محسوب می شود برای کاری که هیچ زحمتی پای آن نکشیده اید وهیچ هزینه ای پرداخت نکرده اید. من آن بسته را به شخص خود شما فروخته ام و شما اجازه ندارید آن را در سطح اینترنت نشر دهید. لطفا کمی انصاف و انسانیت داشته باشید. از مدیریت محترم سایت تقاضا دارم پست هایی که این آقا اقدام به فروش کرده اند را از سایت حذف کند چون نه استادعقربی و نه بنده به این امر راضی نیستیم.

بالا