• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

فريتاتاي پپروني

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد


مواد لازم :
تخم‌مرغ پنج عدد
ريحان خردشده يك قاشق چايخوري
تخم گشنيز يك قاشق چايخوري​
فلفل سياه نيم‌كوب قاشق چايخوري
نمك نصف قاشق چايخوري
پنير پيتزا نصف پيمانه
پپروني 4/1 پيمانه پيمانه
پنير پارمسان 4/1 پيمانه
روغن زيتون دو قاشق غذاخوري
پياز نگيني‌خردشده يك پيمانه
فلفل دلمه‌اي نگيني‌خردشده يك عدد
پودر سير يك قاشق غذاخوري
اسفناج خردشده يخ‌زده نصف پيمانه

طرز تهيه:
آب اضافه اسفناج‌هاي يخ‌زده را با فشار دست بگيريد. پپروني را ادويه زده و كمي تفت دهيد. تخم‌مرغ‌، ريحان، تخم گشنيز، فلفل و نمك را در كاسه‌اي با چنگال بزنيد. پنير پيتزا، پارمسان، اسفناج، پپروني و پودر سير را به مايه اضافه و مخلوط كنيد. پياز و فلفل دلمه‌اي را با روغن زيتون در تابه‌اي نچسب تفت دهيد تا سبك شود. حالا مواد را روي پياز و فلفل بريزيد و به طور يكسان پخش كنيد، حرارت را ملايم كرده تا تخم‌مرغ‌ها بسته شود. در ظرف را گذاشته و به مدت پنج دقيقه با حرارت ملايم بپزيد تا مغز پخت شود.

نكته:
ادويه پپروني شامل پودر اورگانو، آويشن و پاپريكا مي‌باشد.

سطح روي فريتاتا نبايد برشته شود.

به جاي ريحان مي‌توان از آويشن تازه استفاده كرد.

اين غذا يك صبحانه اسپانيايي است ولي مي‌توان آن را با نان براي شام ميل كرد.
 
بالا