نياز به زمان داريم فرکي: فولاد بايد به شکل واقعي خود برسد [h=2] سرمربي فولاد خوزستان گفت: شروع خوبي نداشتيم و دوست داريم مقابل پرسپوليس از اين شرايط خارج شويم. |
[TD="align: left"]
حسين فرکي در خصوص شرايط فولاد خوزستان در آستانه بازي فردا مقابل پرسپوليس صحبتهاي زير را انجام داد. * شرايط فولاد چگونه است؟ فکر ميکنم اين تيم احتياج به زمان دارد و با توجه به اتفاقاتي که در فوتبال رخ ميدهد احتياج به صبوري و حوصله بيشتري است. * از هواداران چه توقعي داريد؟ انتظار دارم بيشتر حوصله کنند. * با توجه به نتايجي که فولاد گرفته به بيصبري آنها حق نميدهيد؟ طرفداران پرسپوليس با توجه به شرايط اين تيم چقدر حوصله ميکنند و در مقابل هواداران ما چطور؟ توکل من به خداست و اينها همه تجربه جديد است. * فردا با پرسپوليسي بازي داريد که تاکنون نتايج خوبي نگرفته اما در دربي بازي بدي انجام نداد. بچههاي ما هميشه مقابل پرسپوليس و استقلال انگيزه دارند و کيفيت تمريناتمان هم خوب بوده اما مشکل تيم ما تمرين نيست. فولاد بايد به شکل واقعي خود برسد. بايد هماهنگي بهتري بين نفرات به وجود آيد. اگر هماهنگي بين بازيکنان بيشتر شود ميتوانيم به نقطهاي که ميخواهيم، برسيم. * بازيکنان انتظار شما را برآورده کردهاند؟ آنها تلاش خود را ميکنند اما اين را ميدانم که در فضايي هستيم که حتي تمرينات تحت الشعاع شرايط جوي قرار ميگيرد و وقتي هم نتيجه هم نميگيريم کار را سختتر ميکند. سه گروه بازيکن را کنار هم قرار دادهايم؛ اول بازيکنان خارجي، دوم بازيکنان داخلي و سوم آنهايي که تازه جذب شدند. انتظار دارم اين سه گروه هرچه سريعتر با هم هماهنگ شوند. قطعا اين تيم احتياج به زمان بيشتري دارد و البته شرايط جوي هم در نتيجهگيري ما تأثير دارد. نميخواهم با گفتن اين حرفها توجيه کنم و وقتي از يک تيم انتظار ديگري ميرود اين مسائل نميتواند قابل قبول باشد. * حتما ميدانيد مسئولان باشگاه پرسپوليس براي ايجاد روحيه در بين بازيکنان عهدنامه قهرماني امضا کردهاند. آنها حق دارند عهدنامه امضا کنند و يا هر کار ديگري انجام دهند چون هواداران زيادي دارند. فوتبال غيرقابل پيش بيني است و تا اينجاي جدول در ردهاي قرار دارند که شايد نبايد در آنجا باشند. همانطور که فولاد هم بايد در جايگاه بهتري باشد اما ما هم بدشانسي آورديم و در سه بازي مقابل آلومينيوم، راه آهن و مس کرمان موقعيتهاي زيادي را از دست داديم. واقعيت اين است که ما شروع خوبي نداشتيم. دوست داريم مقابل پرسپوليس از اين شرايط خارج شويم و براي رسيدن به هدفمان نبايد به اميد تيمهاي ديگر باشيم چون همه تلاش خود را ميکنند و اين ما هستيم که بايد پتانسيل خود را نشان دهيم. به نقل از ورزش 3 |