• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

فرگوسن: در شب خوب چلسي، بهتر بوديم و برديم

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد گفت: در شبي که چلسي خوب بود، ما هم در اکثر اوقات بازي خوب بوديم و به برتري رسيديم.

00001393.jpg

به نقل از سايت يوفا، سرآلکس فرگوسن اظهار داشت: خوشحالم تيمي که در ميدان برتر بود، در اين مصاف خيلي سخت برنده شد. البته بايد اعتراف کرد چلسي خوب بازي کرد. ما نيز در اکثر اوقات زمان بازي خوب بوديم.
وي ادامه داد: يک کار مهم از طرف ما استفاده از پارک جي سونگ و هرناندز در شرايطي بود که پست بازي وين روني را تغيير داديم. من خوشحالم در اين حال، بهترين بهره برداري را کرديم.

فرگوسن تاکيد کرد: قبلا بارها گفته ام که بازيکني مثل رايان گيگز، تمام نشدني است. او فقط يک بازيکن خاص نيست بلکه يک چهره هميشگي است. او نمايش خارق العاده اي ارائه کرد تا در خاطرات باقي بماند. کسي که با افزايش سن، گويي از لحاظ فيزيکي و وزن هيچ مشکلي ندارد و خستگي ناپذير در خدمت به تيم است.
مربي شياطين سرخ گفت: بازي چهارشنبه (امشب) شالکه و اينترميلان را تماشا خواهم کرد. فکر مي کنم شالکه شانس بيشتري پس از کسب برد 5 بر 2 بازي رفت دارد ولي من هنوز مطمئن نيستم که با آنها در مرحله نيمه نهايي روبرو شويم.
در ديدار چلسي و منچستريونايتد که در ورزشگاه اولدترافورد انجام شد هرناندز 44، پارک جي سونگ 77 براي يونايتدي ها گلزني کردند. چلسي هم در دقيقه 77 توسط دروگبا به تک گل خود رسيد.
ياران آنچلوتي در بازي رفت يک بر صفر نتيجه را واگذار کردند تا در نهايت 3 بر يک بازنده نبرد با يونايتدي ها در مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان باشند.

بالا