• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

فرگوسن: مورينيو تا وقتي سالم هستم صبر كند

ahmadfononi

معاونت انجمن
الکس فرگوسن سرمربي کهنه کار تيم فوتبال منچستريونايتد در پي انتشار شايعه جانشيني مورينيو به وي اخطار داد: تا وقتي سالم هستم در اين تيم خواهم ماند.

00007056.jpg

فرگوسن امسال همزمان با هفتاد سالگي اش، بيست و پنجمين سال حضور خود در اولدترافورد را جشن خواهد گرفت.
تيم تحت رهبري او نيز پس از عملکرد ضعيف رقبايش يعني آرسنال و چلسي، در آستانه کسب نوزدهمين عنوان قهرماني ليگ انگليس قرار گرفته و هم اکنون با هفت امتياز اختلاف صدرنشين جدول ليگ برتر است.
فرگوسن که در اين مدت توانسته است 11 قهرماني را به نام خود ثبت کند، گفت: تا وقتي سالم باشم، استعفا نمي دهم و فقط زماني خواهم رفت که سران باشگاه به من بگويند ديگر خيلي پير شده اي، چرا که من کارم را به بهترين نحو در اينجا انجام داده ام.
وي در مورد شايعاتي که از انتخاب مورينيو به جاي او منتشر شده است، افزود: مورینیو دوست خوب من است. ما بارها در مورد آينده با هم صحبت کرده ايم و من علاقه او براي بازگشت به انگليس را درک مي کنم.
وي گفت: برايم سخت است که بگويم چه زماني پست من خالي خواهد شد. همه چيز بستگي به سلامتي من دارد، چون مي خواهم تا وقتي که انرژي دارم به کارم ادامه بدهم.
فرگوسن در ادامه خاطر نشان کرد، پدرش که در يک کارخانه کشتي سازي کار مي کرده، در 65 سالگي بازنشسته شد و سال بعدش از دنيا رفت.
سرمربي منچستريونايتد اظهار داشت‌: بدترين چيز اين است که بگوييد ''من 45 سال کار کرده ام و الآن زمان استراحت است''. انسان بايد هميشه فعال باشد.

بالا