• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

فعالسازی یا غیر فعالسازی Hibernat در ویندوز7؟

alirezairani

New member
میخواستم بدونم کسی میدونه چطوری میشه hibernat رو در ویندوز7 فعال یا غیرفعال کرد؟؟؟؟؟

sky boy

متخصص بخش برنامه نویسی
بله دوست عزیز
چند دقیقه صبر کن تا الان برات توضیحش بدم

sky boy

متخصص بخش برنامه نویسی
خب دوست عزیز شما اصلا میدونید Hibernat چی هست و چه خاصیتی داره یا نه؟
خواستم اول براتون توضیحش بدم ولی وقت کمه برای همین سریعا توی رجیستری خودم دست بردم و کلیدی برای آپشن لوگ برای کلیک راست خودم ساختم و ازش امپورت گرفتم
تا شما اجراش کنی و به دردسر نیافتی
اگه سوالی در موردش داری و یا مطلبی دیگه منظورت بوده بگو که رفع بشه
یه فایل فشرده rar و بسیار کم حجم رو در پایین برات پیوست کردم دانلودش کن و فایل درونش رو که خارج کن!یه فایل reg که به شکل زیر هستش

attachment.php

روی اون دوبار کلیک کن تا اجرا بشه پیامی میاد yes رو بزن و بعد ok و تمام . حالا روی فضای دسکتاپ هر وقت کلیک راست کنی یه گزینه دیگه داری نه تنها Hibernat بلکه
تمامی گزینه های آپشن منو (عکس پایین)

attachment.php

نتیجه کار رو بگو تا با خیال راحت امشب سر بر بالین بذاریم:خنده2:

2013-01-25_010856.jpg2013-01-25_010825.jpg

مشاهده پیوست skyboy.rar

alirezairani

New member
دمت گرم داداش
فقط اگه بشه مراحلشو بگی خیلی حال دادی
اینم بگم با رجیستری کار کردم زیاد..

sky boy

متخصص بخش برنامه نویسی
خواهش میشه:خجالت2:
راستش من مدتها پیش در اوایل کارم با سیستم زیاد با ویندوز و رجیستریش ور میرفتم،در حدی که یه بار در عرض 1 هفته 3-4 بار ویندوز رو مجبور شدم دوباره نصب کنم:خنده2:
چون اگه بدونید رجیستری شوخی بردار نیست و کوچکترین خطا منحل شدن ویندوز و در بدترین حالت پاک شدن کل اطلاعاته
بگذریم

دمت گرم داداش
فقط اگه بشه مراحلشو بگی خیلی حال دادی
اینم بگم با رجیستری کار کردم زیاد..
حتما
من در مسیرهای پایین تغییرات انجام دادم ، و کل این کد رو که میبینید به فایل reg تبدیل کردم و براتون پیوست شد،اون فایل reg که دانلودش کردید تمامش از همین کدهستش

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CLASSES_ROOT\DesktopBackground\Shell\Power Menu]
"MUIVerb"="Power Menu"
"SubCommands"="lock;logoff;switch;sleep;hibernate;restart;shutdown;hybridshutdown"
"Icon"="shell32.dll,215"
"Position"="bottom"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\CommandStore\shell\lock]
@="Lock"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\CommandStore\shell\lock\command]
@="Rundll32 User32.dll,LockWorkStation"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\CommandStore\shell\logoff]
@="Log Off"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\CommandStore\shell\logoff\command]
@="Shutdown -l"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\CommandStore\shell\switch]
@="Switch User"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\CommandStore\shell\switch\command]
@="tsdiscon.exe"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\CommandStore\shell\sleep]
@="Sleep"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\CommandStore\shell\sleep\command]
@="rundll32.exe powrprof.dll,SetSuspendState Sleep"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\CommandStore\shell\hibernate]
@="Hibernate"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\CommandStore\shell\hibernate\command]
@="Shutdown -h"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\CommandStore\shell\restart]
@="Restart"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\CommandStore\shell\restart\command]
@="Shutdown -r -f -t 00"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\CommandStore\shell\shutdown]
@="Shut Down"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\CommandStore\shell\shutdown\command]
@="Shutdown -s -f -t 00"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\CommandStore\shell\hybridshutdown]
@="Shut Down (Hybrid)"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\CommandStore\shell\hybridshutdown\command]
@="Shutdown -s -f -t 00 -hybrid"

راستی راهی هست آپشن Hibernat داخل منو استارت اضافه بشه (win7)؟؟؟؟

تا حالا بهش فک نکردم ! خب بهترین گزینه ممکنه رو دارید "راست کلیک" دیگه برای چی توی منوی استارت؟؟من اینکه
Hibernat یه ابزار که نیست بتونید بردارید و جایی به همین راحتی بذارید
البته نرم افزارهایی هستند در این رابطه که خب بنظرم خوب نیست که بابتش یه نرم افزار نصب بشه

alirezairani

New member
حقیقت اون فایلی رو که پیوست کردی دانلود کردم ولی اجرا نکردم
دوست دارم خودم انجام بدم حتی اگه شده چندبار ویندوز عوض کنم

دمت گرم

sky boy

متخصص بخش برنامه نویسی
اگه خودت میخوای راهش رو بری که هیچ ولی اگه دلیل واقعیش این بوده که ترسیدی این کار رو بکنی که ..

alirezairani

New member
اگه خودت میخوای راهش رو بری که هیچ ولی اگه دلیل واقعیش این بوده که ترسیدی این کار رو بکنی که ..

ترس چی داداش گلم
اگه منظورت اینه که به شما اعتماد ندارم اینطور نیست
من به این انجمن و اعضاش اطمینان کامل دارم
یه کل بین من و یکی از دوستام بود میخواستم جلوش انجام بدم که دیگه حرف و حدیثی باقی نمونه
خیلی ازت ممنونم
امیدوارم ناراحت نشده باشی

sky boy

متخصص بخش برنامه نویسی
:خنده2:برای کل کل که نمیشه با این چیزها شوخی کرد ولی خب یه راهه دیگه میگم
تمام این کدها رو توی یه فایل نادپد سیو کن وآماده داشته باش و میتونی به دوستت بگی از قبل کارهایه تولیه رو انجام دادی چون وقت گیر بوده:خنده2:
بعد کافیه همون فایل نادپد رو باز کنی و از توی منو گزینه فایل رو بزنی و ..Save As رو انتخاب کنی مسیر فایل رو مثلا بذار دسکتاپ یه اسم واسه فایل بذار هر چی که دلت خواست و
بعد از اسم یه نقطه و کلمهreg و پایین گزینه txt رو بذار all توی عکس پایین ببین

attachment.php

حالا که سیو رو بزنی فایل مربوطه reg در میاد
خب امیدوارم که حل شده باشه

2013-01-25_205855.jpg

بالا