• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

فلافل

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی


مواد لازم:




۳۸۰ گرم

باقلای خشک



۳۸۰ گرم

نخود



۲ حبه درشت

سیر کوبیده



یک عدد درشت

پیاز( ریز خرد شده)



۴ عدد بزرگ

پیازچه( ریز خرد شده)



یک عدد( ریز خرد شود)

فلفل سبز قلمی تند



یک قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر



۳ قاشق غذاخوری

آرد



یک فنجان

جعفری خرد شده



یک قاشق مرباخوری

پودر تخم گشنیز



۵/۱ قاشق مرباخوری

پودر زیره سبز



به اندازه لازم

نمک و فلفل



به اندازه لازم

روغن برای سرخ کردن فلافل


طرز تهیه:

باقلا و نخود را از قبل خیس می کنیم. باقلا و نخودهای خیس خورده را پوست می کنیم و با خردکن برقی به طور کامل خرد می کنیم. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه کرده و دوباره له می کنیم تا نرم شود و می گذاریم یک ساعت بماند.

در آخر گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط این مواد بر می داریم و به صورت شامی های گردی در می آوریم. آن گاه در یک سینی می چینیم و می گذاریم یک ربع دیگر بماند. سپس در روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود.

توجه:

- باقلا و نخود از شب قبل خیس شود.

- در تهیه این غذا می توان فقط از نخود استفاده کرد که در این صورت مقدار نخود دو برابر می شود.

نکات تغذیه ای :

فلافل یک نوع غذای لبنانی است که برای افراد گیاهخوار غذای مناسبی می باشد. این غذا به علت داشتن

حبوبات به خصوص نخود ، پروتئین را در حد کافی و نیاز بدن تامین می کند.

نخود نیز مانند سایر حبوبات، فیبر بالایی دارد. فیبر محلول مانند یک برس زبر، سیستم گوارشی را پاک می کند. این نوع فیبر، گلوکز( قند) و کلسترول خون را کاهش می دهد. همچنین نیاز به انسولین را در افراد دیابتی کم می کند.



منبع:

وگافود
 
بالا