• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

فن بومل: حضور در ميلان تصميم خوبي بود

ahmadfononi

معاونت انجمن
کاپيتان تيم ملي فوتبال هلند اعلام کرد از اينکه تصميم گرفته بايرن مونيخ را ترک کرده و به ميلان بپيوندند، رضايت کامل دارد.

00027533.jpg

به نقل از سايت تراي بال، فن بومل 34 ساله ميلان که در پايان فصل قراردادش با بايرن به پايان مي‌رسد، هنوز هم منتظر دريافت پيشنهاد تمديد قرارداد از سوي سران باشگاه است.
مارک فن بومل در اين خصوص گفت: از بودن در ميلان احساس رضايت مي‌کنم. بايرن را ترک کردم و به سن سيرو آمدم. اين يکي از بهترين تصميم‌هاي من در دوران فوتبالم بود.
وي در مورد ماندن در ميلان نيز گفت:‌ اينجا بسيار راحت هستم و علاقمندم در روسونري بمانم ولي اين موضوع تنها به من مربوط نمي‌شود. اگر سران باشگاه از من بخواهند در تيم بمانم، نمي‌توانم پيشنهاد آنها را رد کنم. شرايط حاکم بر باشگاه به شکلي است که نمي‌توانم از آن دور باشم. اينجا همه چيز دارم. شما براي قهرماني به روحيه‌اي بالا و فوق‌العاده نياز داريد. همه بايد با يکديگر متحد باشند تا تيمي موفق شود. اين ويژگي‌ها در ميلان وجود دارد.

بالا