• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

فوتسال جام ملت هاي آسيا / ايران به مقام سوم رسيد

ahmadfononi

معاونت انجمن
تیم ملی فوتسال ایران با پیروزی مقابل استرالیا در مرحله رده بندی مسابقات جام ملت های آسیا به كسب عنوان سوم این رقابت ها اكتفا كرد.

در این مسابقه كه عصر امروز (جمعه) در سالن الوصل دبی امارات برگزار شد ملی پوشان فوتسال ایران با نتیجه چهار بر صفر حریف خود را شكست دادند.

جواد اصغری مقدم دو گل و محمد طاهری و وحید شمسایی در این مسابقه گلزنی كردند.

بازیكنان تیم ایران كه در محله نیمه نهایی با شكست ناباورانه مقابل تایلند به دیدار رده بندی راه یافته بودند با روحیه ای پایین پای به این میدان گذاشته بودند و بارها موقعیت های گلزنی را از دست دادند.

تیم ایران در این مسابقه برای نخستین بار در طول این رقابت ها تغییر تاكتیك داده بود و به جای سیستم دو دو با سیستم سه یك بازی می كرد.

تیم استرالیا هم بر خلاف بازی دور مقدماتی كه با نتیجه 9 بر صفر از ایران شكست خورده بود این بار با ارائه یك بازی جسورانه مقاومت سختی مقابل ملی پوشان ایران به نمایش گذاشت و در نیمه نخست با تساوی بدون گل به رختكن رفت.

نیمه دوم با حملات سفید پوشان ایران آغاز شد و آنان با پرس در زمین استرالیا سعی داشتند از اشتباهات بازیكنان حریف استفاده كرده و دروازه این تیم را باز كنند اما بی دقتی مهاجمان ایران و درخشش «پیتر اسپاتیس» دروازه بان استرالیا مانع از گلزنی آنها شد.

این روند ادامه داشت تا اینكه در دقیقه 36 این مسابقه جواد اصغری مقدم توپ را از زیر پای مدافع حریف ربود و با یك حركت انفرادی دروازه حریف را باز كرد تا شرایط بازی تغییر كند.

پس از این گل، «استیون جان نایت» سرمربی تیم استرالیا تیم خود را پنج نفره كرد تا بتواند گل خورده را جبران كند اما ملی پوشان ایران توانستند سه گل دیگر در دقایق پایانی بازی به ثمر برسانند تا در نهایت به مقام سومی آسیا دست یابند.

دیدار نهایی این دوره از رقابت ها هم از ساعت 20 به وقت ایران بین دو تیم ژاپن و تایلند برگزار می شود.(ايرنا)
 
بالا