• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

فوزیلی با سس سبزیجات

Reza

متخصص بخش اسکریپت
مواد لازم:
سیر=1 تا 2 حبه
هویج=50 گرم
بادمجان=150 گرم
کلم برگ سفید=150 گرم
قارچ=50 گرم
روغن زیتون=3 قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی=2 قاشق غذاخوری
سرکه=به دلخواه
نمک و فلفل=به دلخواه
پاستا فوزیلی(پیچ پیچی)=300 گرم
گوجه فرنگی گیلاسی یا مینیاتوری=100 گرم
قرص عصاره مرغ=نصف یک قرص
زیتون بدون هسته=6 عدد حلقه شده
جعفری ساطوری شده=2 تا 3 ساقه
پنیر پارمیزان رنده شده=2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. ابتدا سیر را پوست بکنید و ریز خرد کنید.
2. هویج،کلم برگ و بادمجان را خلالی برش بزنید. قارچ ها را نیز ورقه کنید و گوجه فرنگی ها را نصف کنید.
3. در ظرفی آب را جوش بیاورید و روغن،سرکه و نمک را متناسب با حجم پاستای فوزیلی بریزید و اجازه دهید 10 تا 15 دقیقه بسته به جنس پاستا،بجوشد و کاملا بپزد اما،وا نرود و له نشود.
4. در تابه ای روغن زیتون و سیر را روی حرارت قرار دهید و کمی که تفت خورد به ترتیب هویج،بادمجان و کلم برگ را به آن اضافه کنید. پس از مدتی پخت سبزیجات،قارچ و سپس در انتها گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید.
5. سس گوجه فرنگی و قرص عصاره مرغ را در مقدار کمی آب حل کنید و به تابه بیفزایید. اجازه دهید مواد کمی بیشتر بپزد اما فرم خود را از دست ندهد.
6. قبل از برداشتن تابه از روی حرارت زیتون های حلقه شده و جعفری ساطوری شده را همراه کمی پنیر پارمیزان به آن اضافه کنید.
7. پاستای پخته شده را داخل تابه بریزید و پس از مخلوط کردن آن با این سس،تابه را از روی حرارت بردارید و داخل ظرف مورد نظر بکشید و تزئین و سرو کنید.
 
بالا