مواد لازم:
مرغ= 300 گرم
آبليمو= دو قاشق غذاخوري
پياز= يك عدد
نمك و فلفل =به ميزان لازم
مواد لازم براي سس ارده:
ارده= نصف پيمانه
آب= نصف پيمانه
جعفري خردشده= دو قاشق غذاخوري
گوجهفرنگي خردشده =دو عدد
نمك و فلفل=به ميزان لازم
طرز تهيه:
استخوان مرغ را جدا كرده و آن را به صورت فيله درآوريد. در مخلوط آبليمو، پياز، نمك و فلفل يك ساعت بخوانيد بعد با استيككوب آن را كمي كوبيده و سرخ كرده سپس با سس ارده سرو كنيد.
طرز تهيه سس ارده:
گوجهفرنگي را در آب جوش انداخته بعد سريع در آب سرد گذاشته تا پوستش به راحتي جدا شود. آنها را خرد كرده و با جعفري، كمي نمك و فلفل، ارده و آب در خردكن ريخته و كاملا با هم مخلوط كنيد تا سس يكدستي به دست آيد. فيله مرغ را در ظرف گذاشته و روي آن سس ارده بريزيد.
مرغ= 300 گرم
آبليمو= دو قاشق غذاخوري
پياز= يك عدد
نمك و فلفل =به ميزان لازم
مواد لازم براي سس ارده:
ارده= نصف پيمانه
آب= نصف پيمانه
جعفري خردشده= دو قاشق غذاخوري
گوجهفرنگي خردشده =دو عدد
نمك و فلفل=به ميزان لازم
طرز تهيه:
استخوان مرغ را جدا كرده و آن را به صورت فيله درآوريد. در مخلوط آبليمو، پياز، نمك و فلفل يك ساعت بخوانيد بعد با استيككوب آن را كمي كوبيده و سرخ كرده سپس با سس ارده سرو كنيد.
طرز تهيه سس ارده:
گوجهفرنگي را در آب جوش انداخته بعد سريع در آب سرد گذاشته تا پوستش به راحتي جدا شود. آنها را خرد كرده و با جعفري، كمي نمك و فلفل، ارده و آب در خردكن ريخته و كاملا با هم مخلوط كنيد تا سس يكدستي به دست آيد. فيله مرغ را در ظرف گذاشته و روي آن سس ارده بريزيد.