:آب دهان قورت دادن::نیش:
R Reza Sharifi مدير ارشد تالار 2013 , August 6 #6 حاضرم شب که از خونه میرم بیرون با شیر روبه رو بشم ولی با گربه رو به رو نشم :نیش: کلاً حس خوبی نسبت به گربه ها ندارم :خنده1:
حاضرم شب که از خونه میرم بیرون با شیر روبه رو بشم ولی با گربه رو به رو نشم :نیش: کلاً حس خوبی نسبت به گربه ها ندارم :خنده1:
D diana کاربر ويژه 2013 , August 6 #7 به احتمال زیاد چراغ ماشین خراب شده به جای چراغ از چشای مبارک این گربه های خدمتگزار استفاده میشه:خنده2:
به احتمال زیاد چراغ ماشین خراب شده به جای چراغ از چشای مبارک این گربه های خدمتگزار استفاده میشه:خنده2:
ا امیرحسین امامی New member 2013 , August 6 #8 بله واقعاً ترسناکه ،و امیدوارم هیچ آدمیزادی شب که از خونه میاد بیرون با این صحنه روبرو نشه
S Silver Star مدير ارشد تالار 2013 , August 6 #9 من عاشق گربه ها هستم:بغل: من آرزو میکنم با همچین صحنه ای روبرو بشم:18:
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , August 6 #10 ای وایِ من :ترس: من روز همینجوریشم از گربه میترسم:سوت: شب حتما زهرترک میشم:ناراحت: بلا به دور:دعا::نیش: ابجی کلا باید یبار بترسونمت از این کارا نکنی:نیش: ممنونات:2:
ای وایِ من :ترس: من روز همینجوریشم از گربه میترسم:سوت: شب حتما زهرترک میشم:ناراحت: بلا به دور:دعا::نیش: ابجی کلا باید یبار بترسونمت از این کارا نکنی:نیش: ممنونات:2: