• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

فیلمی که در سکوت خبری برنده فستیوال ورونای ایتالیا شد!

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
[h=3]فیلم «چه زود عادت می کنیم» به نویسندگی و کارگردانی میثم کزازی برنده بهترین کارگردانی فستیوال ورونای ایتالیا شد.
به گزارش خبرنگار سینماپرس، فیلم سینمایی بلند «چه زود عادت می کنیم» ساخته میثم کزازی در بین چهل و یک کشور شرکت کننده و هفتاد و شش فیلم راه یافته به مرحله نهایی، در بخش سینمای بین الملل برنده جایزه بهترین کارگردانی شد.​
میثم کزازی در گفت و گو با خبرنگار ما در رابطه با سابقه فیلم سازی خود، عنوان کرد: این فیلم دومین تجربه من در فیلم سازی است. اولین ساخته من فیلم تلویزیونی «نقطه سر خط» بود که از شبکه پنج سیما پخش شد.​
فیلم سینمایی «چه زود عادت می کنیم» حاصل تلاش گروهی بود که من در ورک شاپ بازیگری خود با آنها آشنا شده و در نهایت به این نتیجه رسیدم که به علت کمبود بودجه و نداشتن تهیه کننده از آنها استفاده کنم. از طرفی به علت فضای مستند داستانی که فیلم داشت استفاده از بازیگران تازه کار باعث شد تا به باورپذیری اثر نیز کمک شود. در یک جشنواره خارجی ملاک توجه به فیلم حضور بازیگرهای چهره نیست، آنها به استاندارهای فیلم سازی امتیاز می دهند. این فیلم در اولین فستیوالی که شرکت کرد موفق شد تا جایزه بهترین کارگردانی را دریافت کند.​
وی در ادامه اضافه کرد: من این فیلم را با هزینه شخصی و تنها حدود 40 میلیون تومان ساختم. این فیلم سینمایی یک فیلم موقعیت محور است. ابتدا حدود یک ماه آن چیزی را که می خواستیم جلوی دوربین اجرا کنیم، تمرین کرده و بعد کار فیلم برداری را در سیزده روز به پایان رساندیم و بدین ترتیب هزینه های خود را تا حد ممکن کاهش دادیم. لوکیشن های اصلی فیلم نیز در تهران، فیروز کوه و شمال بود.​
کزازی در خصوص عدم حضور فیلم در جشنواره فیلم فجر گفت: متاسفانه فیلم «چه زود عادت می کنیم» به جشنواره فجر سال گذشته نرسید. من تصمیم گرفتم بعد از آنکه فیلم را در فستیوال های مختلف بین المللی شرکت دادم، مدت کوتاهی آن را روی پرده اکران کرده و بعد به پخش خانگی بسپارم. که احتمال دارد خودمان آن را به صورت خصوصی پخش کنیم.​
میثم کزازی در پایان درباره علت عدم توجه به این فیلم در داخل ایران توضیح داد: به علت آنکه ویترین فیلم پر نبود و از چهره های شاخص استفاده نکردیم هیچ حاشیه ایی پیرامون فیلم و حتی جایزه ایی که برده شد به وجود نیامد.​

بازیگران این فیلم عبارتند از: ساتگین نمازی نوشین تهرانی، سام قاسمی، گلشاد مرادی، کیارش عسگری، ساناز صفایی، آزیتا بالو، فرزاد حیرانی، ساناز دهقی، امیرحسین شامبیاتی، اردوان ارجمند، تینا فلاحی و مریس گلدوست.​

بالا