• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

فیلم سینمایی «اکباتان» نقد و بررسی می‌شود

*pooneh*

متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر
[h=3]فیلم «اکباتان» با حضور مهرشاد کارخانی (کارگردان)، شاهد احمدلو، مزدک میرعابدینی و سحر قریشی در فرهنگسرای فردوس نقد و بررسی می‌شود.
20140125161603_58.jpg

به گزارش سينما خبر؛ سی‌وپنجمین جلسه نقد و بررسی فیلم «اکباتان» به همراه نمایش این اثر سینمایی، دوشنبه 7 بهمن‌ماه در فرهنگسرای فردوس برگزار می‌شود.

فیلم «اکباتان» به کارگردانی مهرشاد کارخانی هم‌اکنون در سینماهای آزادی، اریکه ایرانیان، ملت، زندگی، بهمن، کیان، سمرقند، عصر جدید، راگا، تماشا، میلاد، جی و سینمای شهریار نمایش داده می‌شود.

شاهد احمدلو، مزدک میرعابدینی، سحر قریشی، سروش صحت، مانی حیدری، پوراندخت مهیمن، علی‌اصغر طبسی و با حضور افتخاری داود رشیدی از بازیگران «اکباتان» هستند.

این فیلم ملودرامی اجتماعی است که بخش اعظم آن در خیابان‌ها و لوکیشن‌های خارجی می‌گذرد. «اکباتان» داستان مردی است که از زندان می‌آید و در جستجوی آرامش در شهر می‌گردد، دیوارهای بلند اکباتان برای او فاصله‌ای بین مرگ و زندگی است.

کارخانی تاکنون ساخت فیلم‌های سینمایی «گناه من»، «ریسمان باز» و «کوچه ملی» را بر عهده داشته است.

برخی از عوامل این فیلم عبارتند از: نویسنده، کارگردان و طراح صحنه و لباس: مهرشاد کارخانی، تهیه‌کنندگان: رویا شریف‌ و محسن جاهد، مدیرفیلمبرداری: محسن جاهد، صدابردار: علیرضا غفارنژاد، طراح گریم: مهین نویدی، دستیار اول کارگردان و برنامه‌ریز: ایما استمراری، مدیرتولید: مهدی کیهانی، مدیرتدارکات: محمدسلمانی، عکس: علی حمید‌نژاد.

فرهنگسرای فردوس در فلکه دوم صادقیه، بلوار فردوس واقع شده است.
 
بالا