• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

فیلم و تصاویر یک موجود فضایی از سوی ناسا منتشر شد

ahmadfononi

معاونت انجمن
اين خبر مربوط مي شود به پرده برداري از يك اتفاق بسيار عجيب در مكزيك.

بولتن نیوز: در سال 2007 يك كشاورز مكزيكي موجود عجيبي پيدا كرد كه به زحمت زياد توانست او را بكُشد!. چند روز پيش دانشمندان پس از دو سال تحقيق نتايج آزمايشات خودشان را در يك كنفرانس كه شديدا در شرايط امنيتي بود منتشر كردند.

نوع ژن اين موجود به هيچ موجود زندهاي در كره زمين شباهت ندارد. كشاورز مكزيكي گفته بود كه براي كشتن اين موجود مجبور شد كه سه بار به مدت چند ساعت او را در آب غرق كند.

124599_925.jpg

وقتي كه كشاورز موجود را پيدا كرد، اين موجود كه بسيار شبيه به فيلم هاي تخيلي فضايي است براي نجات خود شروع به جويدن بازوي خود كرده بود. گفته شده است كه كشاورز مكزيكي مدتي بعد در يك سانحه رانندگي كه منجر به آتش سوزي شد با حرارت بسيار زيادي سوخته و كشته شده است.

ناسا با انتشار کلیپ و تصاویری از این موجود قصد دارد بستر معرفی موجودات فضایی به انسانها را آماده کند.

منابع :
وبگردی 2030
بولتن نیوز

360درجه

متخصص بخش فیزیک
سلام به تمامی دوستان
من یک عقیده ای دارم و اون اینکه اینا همش میتونه یک سیاست باشه که از سوی دولت آمریکا برای مدیریت یک چنین مسائلی اتخاذ میشه چون همونطور که میدونید دولت امریکا در خیلی موراد پیشتاز هستش...
سپاس از توجه شما

BLaDe

متخصص بخش زبان
من هم تا خودم با چشم خودم نبینم باور نمی کنم همچین چیزایی رو در مورد موجودات فضایی
من هنوز مطمئن نیستم که اصلا همچین موجوداتی وجود داشته باشن یا اینکه آمریکا میخواد با سیاست های خودش برای پنهان کردن حقیقت پشت صحنه از طریق سازمان های مختلفش و رسانه هاش اهداف واقعیش رو مخفی کنه ... مثلا شما یا مردم کشورهای مختلف که ندیدن همچین چیزی رو ... این چیزیه که امریکا بهشون میگه ... اینطوری میتونه چند تا چیز بفرسته هوا تو اسمون و هر کی هم گفت این چیه بهشون میگه اینا موجودات فضایی یا UFO هستن ولی در واقعیت چیز دیگه ای هستند ... باید کمی در این مورد تحقیق کرد تا حقیقت رو کشف کرد

H Δ S S E I N

متخصص بخش مسابقات
کاملاً ساختگی ـه.
یا به عبارتی سر کاریم.

نه فقط ناسا هیچ پژوهشگاه و سازمانی اینطوری گزارش خودش رو ارائه نمی ده.
جدا از این اگر حقیقت داشت، وب سایت های نجوم/فیزیک/زیست و علمی پر شده بود از اخبار و گزارش و تحلیل.

اینا دستمایه سایت های تفریحی و دسته چندمن....

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
فیلم موجود با حجم تقریبی 4 مگابایت پیوست شد.

پیوست ها

• Www.Iranjoman.Com.zip
    4.4 مگایابت · بازدیدها: 9

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
احمد خبرهای نصفه چرا میذاری... ماهم خبر نصفه بخونیم...:قهر:
تو که نمیدونی و براساس حدسیات میگی... چرا خبر رو میذاری؟؟؟:sanjaghi::sanjaghi:

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
وای خدای من بعد از چندین روز اومدم و اولین چیزی هم که دیدم موجود فضاییه اونم نصف شب .:تنبیه::گریه:

کاشکی میرفتم میخوابیدم وای الان نصف شبه
:81:

بالا