● مواد لازم
▪ چهار عدد فیله مرغ
▪ سه قاشق غذاخوری آرد
▪ یک چهارم قاشق چای خوری سس فلفل تند
▪ سه قاشق غذاخوری آبلیمو
▪ نصف فنجان آب
▪ سه حبه سیر له شده
▪ یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
● طرز تهیه
روغن زیتون را در تابه کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.
سیر را در آن ریخته و تفت دهید، سپس آبلیمو و نمک را به آن اضافه کنید و یک دقیقه دیگر با هم بجوشانید.
در ظرف مناسبی نمک، آرد و فلفل را مخلوط کنید و سینه ها را در آن بغلتانید. سپس کمی روغن در تابه ریخته و فیله ها را در آن سرخ کنید، فر را با درجه ۴۰۰ گرم کنید، سس تهیه شده را روی فیله های سرخ شده ریخته و برای پنج دقیقه درون فر قرار دهید.
▪ چهار عدد فیله مرغ
▪ سه قاشق غذاخوری آرد
▪ یک چهارم قاشق چای خوری سس فلفل تند
▪ سه قاشق غذاخوری آبلیمو
▪ نصف فنجان آب
▪ سه حبه سیر له شده
▪ یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
● طرز تهیه
روغن زیتون را در تابه کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.
سیر را در آن ریخته و تفت دهید، سپس آبلیمو و نمک را به آن اضافه کنید و یک دقیقه دیگر با هم بجوشانید.
در ظرف مناسبی نمک، آرد و فلفل را مخلوط کنید و سینه ها را در آن بغلتانید. سپس کمی روغن در تابه ریخته و فیله ها را در آن سرخ کنید، فر را با درجه ۴۰۰ گرم کنید، سس تهیه شده را روی فیله های سرخ شده ریخته و برای پنج دقیقه درون فر قرار دهید.