مواد لازم:
فيله ماهي=8قطعه
دوغ يا ماست شيرين=1پيمانه
موز =1عدد
خامه =1پيمانه
سس مايونز=1قاشق سوپخوري
نمك و فلفل و پودر كاري= به ميزان لازم
پنير گودا=100 گرم
روغن مايع= 1/3 پيمانه
طرز تهيه:
فيله ماهي را در دوغ (بدون گاز)به مدت نيم ساعت بخوابانيد .در اين ميان موز را پوست بكنيد, قطعه قطعه كنيد و با يك چنگال كاملاً له كنيد , سپس به موز, خامه , سس مايونز, نمك , فلفل و پودر كاري را افزوده و خوب مخلوط كنيد, پنير را رنده كنيد و نيمي از آن را با سس مخلوط كنيد, فيله ماهي را كمي با روغن مايع چرب كنيدو در فر يا ماهيتابه كباب كنيد و سپس سس راروي ماهي ها ماليده و رويش پنير ريخته و به مدت 10 دقيقه در حرارت 300 درجه فارنهايت گذارده تا پنيرها آب شود. ماهي تازه را تا حد ممكن همان روز خريد مصرف كنيد. در غير اين صورت مي توانيد آن را در كاغذ آلومينيوم بپيچيد و به مدت 24 ساعت در يخچال نگهداري كنيد.
فيله ماهي=8قطعه
دوغ يا ماست شيرين=1پيمانه
موز =1عدد
خامه =1پيمانه
سس مايونز=1قاشق سوپخوري
نمك و فلفل و پودر كاري= به ميزان لازم
پنير گودا=100 گرم
روغن مايع= 1/3 پيمانه
طرز تهيه:
فيله ماهي را در دوغ (بدون گاز)به مدت نيم ساعت بخوابانيد .در اين ميان موز را پوست بكنيد, قطعه قطعه كنيد و با يك چنگال كاملاً له كنيد , سپس به موز, خامه , سس مايونز, نمك , فلفل و پودر كاري را افزوده و خوب مخلوط كنيد, پنير را رنده كنيد و نيمي از آن را با سس مخلوط كنيد, فيله ماهي را كمي با روغن مايع چرب كنيدو در فر يا ماهيتابه كباب كنيد و سپس سس راروي ماهي ها ماليده و رويش پنير ريخته و به مدت 10 دقيقه در حرارت 300 درجه فارنهايت گذارده تا پنيرها آب شود. ماهي تازه را تا حد ممكن همان روز خريد مصرف كنيد. در غير اين صورت مي توانيد آن را در كاغذ آلومينيوم بپيچيد و به مدت 24 ساعت در يخچال نگهداري كنيد.