• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

قابل تأمّـــل...

baroon

متخصص بخش ادبیات

امام سجاد (ع) فرمودند: هر كس به مردم عيبی را که دارند نسبت دهد، مردم به او عيبی را كه ندارد نسبت می دهند.

پیرمرد ایستاده بود دم در و پسر جوان را جلوی همه، بلند بلند نصیحت می کرد. وسط حرف هایش هم به مردمی که برای روضه آمده بودند، خوش آمد می گفت. پسر سرش را انداخته بود پایین و به حرف های پیرمرد گوش می داد.
پیرمرد: "نمی گم ننداز، بنداز، ولی آخه این چیه؟ خب حداقل اسم معصومی، قرآنی، دعایی، چیزی می نداختی دور گردنت، نه این. حیف نیست تویی که آمدی مجلس امام حسین، ادای یه عدّه اجنبی رو دربیاری؟ بچه مسلمان رو چه به این رفتارها؟"

موبایل پیرمرد زنگ خورد و مشغول صحبت شد. پسر جوان آرام از مجلس بیرون آمد. گوشی ام پی تری پلیر را در گوشش گذاشت، صدای مدّاحی را زیاد کرد و با چشمی گریان وارد کلیسای آن طرف خیابان شد.
:5:

آخرین ویرایش:

parisa

متخصص بخش
خیلی زیبا بود
منم دقیقا یه باررفتم مسجد یه خانمی ازطرزپوششم ایراد گرفت دیگه ازاون روزمن روی مسجد وجاهای زیارتی رو ندیدم ..ومقصراصلی رو هم همون حاج خانم با اون لحن بدش می دونم وبس

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
خیلی زیبا بود
منم دقیقا یه باررفتم مسجد یه خانمی ازطرزپوششم ایراد گرفت دیگه ازاون روزمن روی مسجد وجاهای زیارتی رو ندیدم ..ومقصراصلی رو هم همون حاج خانم با اون لحن بدش می دونم وبس
0..

ذقیقه دوسال پیش هم ظهرتاسوعا بااینکه چادرهم پوشیده بودم برای منم اتفاق افتاد:ناراحت:

mehdi hiden

کاربر ويژه
خیلی زیبا بود

من باشما خيلي موافقم

باروون خانم مرسي از اين تايپيك خوبي كه ارسال كردين:گل:

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
امر به معروف و نهی از منکر شرایطی داره که که کسی که انجامش می ده باید رعایت بکنه اگر بلد نباشه میشه همین چیزی که دوستان گفتن جواب عکس می ده
البته ما هم نباید همه ی این مجلس هارو به یه چشم ببینیم و قهر کنیم چون ما به خاطر دل خودمون و خدای خودمون به این مجلس ها می ریم پس نبایدبه خاطر حرف یه نفر از مراسم روی برگردونیم

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
خب من تو خونه مشکل دارم :سوت:خواهرم گیر داده بود که میریم مراسم عزاداری من چرا ارایش نمیکنم !چرا چادر سرم میکنمم منم کلی توضیح که هر چیزی جایه خودشون داره و مراسم حسینی ارزشش رو نباید با اینا پایین آورد!
حالا اون ورم پسر عموم میگه چی میگی تو پسرا میان مشکی فشن میخرن تا شبا دخترا نگاهشون کنن( فروشنده پوشاکه ) ...................
چه میدونم والله!ولی اینو میدونم که هر کاری جایه خودشو داره !(جسارت به دوستان هم انجمنیام نباشه صحبتام !:احترام:)

بالا