مواد لازم :
قارچ : نیم کیلو
سیر ریز شده : دو حبه
پیاز متوسط ریز شده : یک عدد
آرد : یک و نیم فنجان
آرد ذرت : یک قاشق سوپ خوری
آب : یک و نیم فنجان
نمک : نصف قاشق چای خوری
فلفل : یک پر
پودر کاری : نصف قاشق چای خوری
بکین پودر : نصف قاشق چای خوری
روغن گیاهی
لیمو و جعفری برای تزئین
طرز تهیه :
آرد ، آرد ذرت ، نمک ، فلفل ، بکین پودر و پودر کاری را با هم مخلوط کنید . آب را به این مخلوط افزوده و خوب هم بزنید و سپس به مدت ده دقیقه آن را کنار بگذارید . سپس سیر و پیاز را نیز به مخلوط اضافه کرده و بعد از آن قارچ ها را داخل مخلوط بریزید و خوب هم بزنید تا قارچ ها کاملا با خمیر پوشانده شوند . در همان حال ، روغن را داخل ماهیتابه داغ کنید . قارچ ها را درون ماهیتابه بریزید و آن را حدود پنج دقیقه سرخ کنید تا طلایی – قهوه ای شوند . قبل از سرو کردن ، قارچها را روی دستمال قرار دهید تا روغن آن خارج شود سپس آن ها را با لیمو و جعفری خرد شده سرو کنید .
منبع : تک آشپز
قارچ : نیم کیلو
سیر ریز شده : دو حبه
پیاز متوسط ریز شده : یک عدد
آرد : یک و نیم فنجان
آرد ذرت : یک قاشق سوپ خوری
آب : یک و نیم فنجان
نمک : نصف قاشق چای خوری
فلفل : یک پر
پودر کاری : نصف قاشق چای خوری
بکین پودر : نصف قاشق چای خوری
روغن گیاهی
لیمو و جعفری برای تزئین
طرز تهیه :
آرد ، آرد ذرت ، نمک ، فلفل ، بکین پودر و پودر کاری را با هم مخلوط کنید . آب را به این مخلوط افزوده و خوب هم بزنید و سپس به مدت ده دقیقه آن را کنار بگذارید . سپس سیر و پیاز را نیز به مخلوط اضافه کرده و بعد از آن قارچ ها را داخل مخلوط بریزید و خوب هم بزنید تا قارچ ها کاملا با خمیر پوشانده شوند . در همان حال ، روغن را داخل ماهیتابه داغ کنید . قارچ ها را درون ماهیتابه بریزید و آن را حدود پنج دقیقه سرخ کنید تا طلایی – قهوه ای شوند . قبل از سرو کردن ، قارچها را روی دستمال قرار دهید تا روغن آن خارج شود سپس آن ها را با لیمو و جعفری خرد شده سرو کنید .
منبع : تک آشپز
گردآوری : گروه اینترنتی نیک صالحی