• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

قاچاقچیان کالا درچهارمحال و بختیاری نقره داغ شدند

روژین

کاربر ويژه
درپی گزارش پلیس مبارزه با جرائم قاچاق کالا و ارز مبنی بر حمل کالای قاچاق توسط یک دستگاه کامیون ولوو پرونده ای در این خصوص در شعبه ویژه رسیدگی به جرائم قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان شهرکرد تشکیل شد.

وی اظهار داشت: پس از تشریفات قانونی علاوه بر ضبط کالای قاچاق فرد متخلف به پرداخت دومیلیارد و 400میلیون ریال جزای نقدی در حق صندوق دولت محکوم شد.

اسماعیلی نراقی در ادامه افزود: در گزارش دیگری مبنی بر حمل پوشاک قاچاق توسط یک دستگاه کامیون ایسوزو ، پرونده ای در این خصوص در شعبه ویژه رسیدگی به جرائم قاچاق کالا وارز تعزیرات حکومتی شهرستان فارسان تشکیل شد.

وی تصریح کرد: پس از تشریفات قانونی علاوه بر ضبط کالای قاچاق، فرد متخلف به پرداخت 80 میلیون ریال جزای نقدی در حق صندوق دولت محکوم شد.

از ابتدای امسال تاکنون یکهزار و 200پرونده تخلف در سه حوزه کالا و خدمات، بهداشت و درمان و قاچاق کالا در استان تشکیل شده است.
 
بالا