• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

قرعه‌کشی جام جهانی/ ایران با آرژانیتن هم گروه شد

رضــrezaــا

کاربر ویژه
مراسم قرعه‌کشی رقابت‌های جام جهانی فوتبال برگزار شد و 32 تیم حاضر در این رقابت‌ها حریفان خود را شناختند.

کمتر از شش ماه تا آغاز بیستمین دوره رقابت‌های جام جهانی امروز به وقت محلی (جمعه) آیین قرعه‌کشی رقابت‌های جام جهانی برگزار شد و 32 تیم حاضر در این رقابت‌ها حریفان خود را شناختند.

نکته جالب این گروه بندی حضور چهار تیم پر قدرت اروگوئه، ایتالیا، انگلیس و کاستاریکا در گروه D است. اما ایران پس از یک دوره غیبت در رقابت‌های جام جهانی در این دوره از رقابت‌ها با تیم‌های آرژانتین، نیجریه و بوسنی قرار گرفته است.

گروه بندی رقابت‌های جام جهانی به این شرح است:

گروه A: برزیل، کامرون، مکزیک، کرواسی

گروه B: اسپانیا، شیلی، استرالیا، هلند

گروه C: کلمبیا، ساحل عاج، ژاپن، یونان

گروه D: اروگوئه، کاستاریکا، ایتالیا، انگلیس

گروه E: سوئیس، اکوادور، هندوراس، فرانسه

گروه F: آرژانتین، نیجریه، ایران، بوسنی

گروه G: آلمان، غنا، آمریکا، پرتغال

گروه H: بلژیک، الجزایر، کره‌جنوبی، روسیه

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
گروه بدی نیست واسه ایران .
اگه توی گروه E میفتادیم اون گروه خیلی ساده می شد :نیش:
نیجریه و بوسنی هم تیم های خیلی قوی نیستند ممکنه بشه از گروه صعود کنیم . :98:

رضــrezaــا

کاربر ویژه
گروه بدی نیست واسه ایران .
اگه توی گروه E میفتادیم اون گروه خیلی ساده می شد :نیش:
نیجریه و بوسنی هم تیم های خیلی قوی نیستند ممکنه بشه از گروه صعود کنیم . :98:

مسی رو کی میخواد بگیره نکونام یا بیگ زاده یا صادقی قفل و کلیدشم کنن بازم گل میزنه

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
مسی رو یک نفر نمیتونه مهار کنه :نیش:
ولی هاشم بیک زاده میتونه :خنده1:
ولی جالب بود توی نظرسنجی هفته پیش توی برنامه 90 اکثر مردم دوست داشتن با ارژانتین هم گروه بشیم و شدیم !

رضــrezaــا

کاربر ویژه
مسی رو یک نفر نمیتونه مهار کنه :نیش:
ولی هاشم بیک زاده میتونه :خنده1:
ولی جالب بود توی نظرسنجی هفته پیش توی برنامه 90 اکثر مردم دوست داشتن با ارژانتین هم گروه بشیم و شدیم !

من خودم طرفدار آرژانتینم ولی دلم بحال دفاع تیم ملی میسوزه..انشالله حداقل کم گل بخوریم:قاطی:

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
من خودم طرفدار آرژانتینم ولی دلم بحال دفاع تیم ملی میسوزه..انشالله حداقل کم گل بخوریم:قاطی:

همسایه بودن با کشورهایی مثل بحرین و قطر به فوتبال ایران تاثیر (مثبت !) گذاشته راحت میتونید 90 دقیقه رو وقت کشی کنیم تا مسی هنگ کنه که این چه نوع فوتباله :نیش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
اه مسی هم شد بازیکن! کاری نداره که، همون اول یکی از اون کف پاهایی که کعبی رو صورت فیگو نشوند میشونیم رو صورتش تا آخر بازی نمیتونه از جاش تکون بخوره! :خنده1:
ولی جدا از شوخی گروه خیلی ترسناکی نیست ولی از بین تیم های آسیایی ژاپن مطمئناً از الان جشن گرفته!

parisa

متخصص بخش
کیروش قبل بازی با ارژانتین تو رخت کن: من چراغا رو خاموش میکنم هرکی خواست بره:)

Last Star

متخصص بخش روانشناسی
ژاپن و کره تو گروه های خوبی افتادن
کاش با اسپانیا هم گروه میشدیم:خنده1:
ینی قرعه کشی تیم چهارم اگه پرتغال هم گروهمون میشد من رسما چهار گوشه تلویزون رو میبوسیدم میرفتم کنار :دی
اصن یه وضی

رضــrezaــا

کاربر ویژه
اغا اصلا نترسین موقعه بازی همه یه دور مفاتیح رو ختم میکنیم یعنی یه دعاش نمیگیره مسی اخراج بشه

بقیه بازیها رو هم با صلوات ختم بخیر میشه....حالا همه با هم ایران چیکارش میکنه......

بالا