• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

قصه ها؛ بغض چند سال نبودم در سینما بود

*pooneh*

متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر
[h=3]فیلم سینمایی قصه ها دارای اپیزود هایی است که تمرکز بر یکی از آنها برایم دشوار بود زیرا بغضِ چند سال فیلم نساختنم بود.
20140202154013_35.gif

به گزارش خبرنگار سینماخبر حاضر در نشست سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر؛ فیلم سینمایی «قصه‌ها» ساخته رخشان بنی‌اعتماد پس از 45 دقیقه تأخیر به دلیل بارش برف در برج میلاد نمایش داده شد و سپس جلسه نقد و بررسي با حضور کارگردان و بازیگران این فیلم برگزارشد.
در این نشست رخشان بنی اعتماد در خصوص عدم رستگاری شخصیت ها گفت: رستگاری شخصیت ها به معنی برون رفت از شرایط سخت زندگی احتیاج به دگرگونی زیر ساخت های اجتماعی دارد. اما شخصیت های فیلم قصه ها مقاوم هستند و منفعل نشدندو در همان چارچوب کوچک به گونه ای عمل کردند .
وی ادامه داد: جوهر پاک انسانی در همه از متخلفین تا معصوم ترین آنها وجود دارد و با تغییر شرایط زندگی این شخصیت ها متزلزل می شوند.
بنی اعتماد در خصوص اینکه این فیلم آخرین فیلم وی است گفت: یک چنین حس و حالی را تا دو سال پیش داشتم، اگر بنا برتصمیم خودم باشد این آخرین فیلمم نیست و اگر عمری باشد دوباره فیلم می سازم.
در ادامه پیمان معادی ادامه داد: خوشحالم که این سعادت را داشتم تا جلوی دوربین رخشان بنی اعتماد باشم و به یکی از خواسته های سینمایی ام رسیدم و خدا نکند امثال خانم بنی اعتماد روزی فیلم نسازند و خوشحالم که در اپیزود خون بازی باشم و امیدوارم در سال های آینده در اپیزود های دیگر قصه های رخشان بنی اعتماد حضور داشته باشم.
مهدی هاشمی در ادامه بیان داشت: مردم یک کشور از سینماگران چه انتظاری دارند؟ محدودیت هایی ايجاد شده که امید دارم در آینده عوض شود، انگار کارگردان تنهااجازه دارند در یک زاویه تنگی به جامعه نگاه کنند. من اصلا به سیاست کار ندارم اما نگاه به ستم دیده ها، فراموش شده ها و آنهایی که صدایی ندارند توسط کارگردانان منتقل می شوند. آنها قدم بر روي محدودیت ها مي گذارند و همیشه اثر های این چنینی کارنامه ي آنها را در سینما مضاعف و درخشان میکند.
در ادامه گلاب آدینه افزود: شخصیت "طوبا" در کارهای بنی اعتماد سریالی می شود. امثال "طوبا ها" از پا نمی شینند و انقدر در مواجه با زندگی، خودشان را قرار می دهند تا حق خود را بگیرند و خوشحالم که نماینده این گروه آدم ها هستم.
باران کوثری
در ادامه گفت: خوشحالم با این گروه همکاری کردم چه در دوره تمرین و چه فیلمبرداری لذت بخش بود و توانستم بار دیگر جلوی دوربین بنی اعتماد حضور داشته باشم.
فرهاد اصلانی
بازیگر دیگر این فیلم گفت: برای من افتخاری بزرگ بود که اولین کارم را در سینما با رخشان بنی عتماد شروع کردم و در آخرین فیلم وی هم هستم زیرا فیلم های وی متعهد به مردم است.
شاهرخ فروتنیان در ادامه افزود: به رخشان بنی اعتماد تبریک می گویم و اینکه آخرین اپیزود فیلم قصه ها بسیار عجیب و عاشقانه بود که برای من افتخار بزرگی بود که جلوی دوربین بنی اعتماد حضور داشتم.
حبیب رضایی در ادامه گفت:داشتن سم میزانش مهم نیست در کاری که اسم رخشان بنی اعتماد در آن ثبت می شود لذت دائمی دارد مثل سلام گرمی که از عزیزی میشنوی و مدت ها حالت خوب می شود.

حسن معجونی در این نشست گفت: فیلم قصه ها، فیلم شریفی بود که من متاسفم تا کنون نمایش داده نشده زیرا ما نباید حتما گل و بلبل بگوییم تا فیلم نمایش داده شود.
در پایان بنی اعتماد در خصوص هدایت فيلم قصه ها گفت: این فیلم انگار بغض چند سال فیلم نساختنم بود و تمرکز بر یکی از این موضوعات برایم بسیار دشوار بود و خوشحالم شرایط روحی و ذهنیم به گونه ای بود که موقعیت هایی که ذهنم را مشغول کرده بود را توانستم به تصویر بکشم.

بالا