• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

قضاوت براي سكه هاي گرمي زود است

maksemos

متخصص بخش خودرو
طلانیوز:محمد کشتی آرای رئیس اتحادیه کشوری طلا و جواهر که هفته گذشته با رد گفته های رییس کل بانک مرکزی مبنی بر حبابی نبودن بازارطا سکه در کانون اخبار قرار گرفته بود تحلیل خود از نخستین روز عرصه سکه های گرمی را اینگونه مطرح کرده است که قضاوت هم اکنون زود است.

بر اساس گفته مسئولان بانک مرکزی از روز شنبه سکه‌های گرمی مطابق با قیمت‌های جهانی و توسط بانک‌های صادرات و ملت، روانه بازار شدند. در قدم اول قرار بر این بود که توزیع سکه‌های گرمی از روز شنبه 16 بهمن‌ماه توسط بانک‌های صادرات و ملت تا 21 همین‌ماه عرضه شود و از آن پس روزهای دو شنبه و چهارشنبه هر هفته تا اطلاع ثانوی این توزیع ادامه داشته باشد.
محمد کشتی آرای رئیس اتحادیه کشوری طلا و جواهر که هفته گذشته با رد گفته های رییس کل بانک مرکزی مبنی بر حبابی نبودن بازارطلا سکه در کانون اخبار قرار گرفته بود در گفت و گو با فارس تحلیل خود از نخستین روز عرصه سکه های گرمی را اینگونه مطرح کرده است که قضاوت هم اکنون زود است و این موضوع را باید به زمانی دیگر موکول کرد. کشتی آرای با تأکید بر اینکه قضاوت درباره وضعیت سکه‌های گرمی در بازار را باید به روزهای آینده موکول کرد، احتمال ایجاد بازار سیاه در این بخش را کم دانست و از رسیدن قیمت سکه‌های امامی به 359 هزار تومان خبر داد.
او در مورد تأثیر ورود سکه‌های گرمی به بازار در قیمت‌های طلا به خبرگزاری خبر آنلاین کفت: ورود سکه‌های یک گرمی به بازار می‌تواند نتایج بسیار مطلوبی را به همراه داشته باشد ولی برای قضاوت درباره این سکه‌ها باید چند روز منتظر ماند.
کشتی آرای افزود: « در روزهای آینده مشخص خواهد شد که استقبال مردم از این سکه‌ها تا چه میزان بوده است.»
گفتنی است رئیس اتحادیه کشوری طلا و جواهر با رد برخی شایعات، احتمال ایجاد بازار سیاه در فروش سکه‌های گرمی را خیلی کم عنوان کرد.
این مقام مسئول در بازار طلا و جواهر ضمن اشاره به افزایش 12 دلاری قیمت طلا در بازارهای جهانی، گفت: هر اونس طلا در بازارهای جهانی روز شنبه به 1347 دلار رسیده که در مقایسه با روز پنج‌شنبه افزایش یافته است.
کشتی‌آرای در مورد قیمت طلا در بازارهای داخلی، تصریح کرد: روز شنبه هر گرم طلای 18 عیار در بازارهای داخلی 36 هزار و 300 تومان فروخته شده است.
وی ادامه داد: هر قطعه سکه بهار آزادی طرح قدیم امروز با قیمت 417 هزار تومان، سکه بهار آزادی طرح جدید (امامی) 359 هزار تومان، نیم سکه بهار آزادی 179 هزار تومان و ربع‌سکه بهار آزادی 92 هزار تومان به مردم فروخته می‌شود
 
بالا