khorde-shishe
متخصص بخش فوتبال
[h=2] دبير مستعفي فدراسيون قايقراني ميگويد دليل قطع همکارياش به دليل عدم اعتماد از سوي سرپرست فدراسيون بوده است. |
[TD="align: left"]
پيش از اين خبري مبني بر استعفاي مسعود مهدوينيا از دبيري فدراسيون قايقراني روي خروجي سايتها و خبرگزاريها قرار گرفت. خسرو ابراهيمي، سرپرست فدراسيون قايقراني نيز با تاييد اين خبر اعلام کرد مهدوينيا تنها از سمت دبيري فدراسيون استعفا کرده و به عنوان رئيس کميته آبهاي آرام کارش را دنبال ميکند، اما مهدوينيا در اين خصوص اعلام کرد که به طور کامل با فدراسيون قايقراني قطع همکاري کرده است. وي در گفتوگو با فارس، درباره دليل استعفايش، گفت: در مدتي که در قايقراني بودم يعني از سال 1356 بالا و پايين زياد ديدم، اين هم يکي از آنها است. مشکلي با فدراسيون نداشتم، اما زماني وجود دارد که يک شخص احساس ميکند ديگر مفيد نيست، من هم اين احساس را داشتم به همين دليل کنار کشيدم. مهدوينيا در پاسخ به اين سوال که آيا زمزمههاي بازگشت دنيامالي باعث شد استعفا کنيد، اظهار داشت: به اين چيزها کاري ندارم. دنيامالي هم اگر احساس کند من ميتوانم مفيد باشم برميگردم، دشمن يکديگر هم نيستيم و سالها با همديگر کار کردهايم. مديراني که با دانش بالا کار ميکنند شخص را از روي تخصص انتخاب ميکنند نه روابط، در همه جاي دنيا به همين صورت است. دبير سابق فدراسيون قايقراني ادامه داد: فکر ميکنم روي من اعتمادي وجود ندارد و کارها به گونهاي ديگر دنبال ميشود. من هم نميخواهم درگيري بين بازيکنان به وجود بيايد بنابراين کنار رفتم. احساس کردم ديگر اعتمادي از سوي رئيس فدراسيون نسبت به کارايي و توانايي من وجود ندارد. |