• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

قلبم به درد اومد...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

South Boy

متخصص بخش فوتبال
برد تیم تراکتور سازی رو تبریک میگم ولی دردی دیدم که قصد نوشتنش رو ندارم.

متاسفانه خبرهای بدی رو شنیدم و دیدم آذربایجان تیکه از این کشور از ایران بزرگ هست و خواهد بود و ایران نباشد تن من مباش.

-بنری که روی آن Persian Gulf نوشته بود هواداران تراکتورسازی پاره کردند

- برخلاف رسم هر ساله،اثری از پرچم ایران روی پیراهن نماینده ی ایران،تراکتور،نبود!

گله دارم از رسانه ملی گله دارم از ترکای عزیز گله هم از بغز توی گلوست.

متاسفانه در رسانه ملی چیزی شاهد بودیم و شدیم که روی آن نوشته بود «آذربایجان،ایران نیست!»

امروز شاید ستار خان اگر زنده بود این کارارو میدید از کار هم شهریاش میمرد.

به عنوان یک پرسپولیسی و اول از همه یک ایرانی و آلومینیومی تیم تراکتور سازی هیچ همایتی و اخباری ازش نمیزارم دیگه...

پوزش از دوستان و هم وطنان عزیزم

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
منم این خبرو دیدم تو شبکه ها

نمیدونم چی بگم خودمم یه جورای ترک به حساب میام واقعا متاسفم برای اینا

Mans0ur

New member
این عکسی که آقا محمد گذاشت رو تو فیس*بوک هم دیده بودم

منم طبق گفته خانوم بارون امیدوارم فتوشاپ باشه. چون در جریان بازی من همچین تصویری رو ندیدم. شاید هم دقت نکردم

اگر هم واقعا همچین اتفاقی افتاد ، امیدوارم حرکتی بوده باشه فقط از تعداد معدودی تماشاگر که از سر احساسات نشات گرفته باشه و حرکتی برنامه ریزی شده نبوده باشه.

South Boy

متخصص بخش فوتبال
اگر هم واقعا همچین اتفاقی افتاد ، امیدوارم حرکتی بوده باشه فقط از تعداد معدودی تماشاگر که از سر احساسات نشات گرفته باشه و حرکتی برنامه ریزی شده نبوده باشه.

واقعا آذربایجان مال ایرانه .
عزیز یک مورد نبود موردای دیگه هم بود که بالا نوشتم

فتوشاپــــــــــه!
امیدوارم باشم ولی فکر نکنم حرفای دایی تو یو..تیوب << صحبت هاب دایی بعد از بازی با شهرداری >>

همه جای ایران سرای من است:گل::گل:کاش ا ز روی انگیزه وقصد همچین کاری نکرده باشن که ناراحت کنند هست:ناراحت:

Nicol

متخصص بخش گردشگری
من در مورد صحت این موضوع کاملا" مطمئن نیستم.شاید به قول بارون عزیزمون فتوشاپ باشه که امیدوارم اینطور باشه...

اما در مورد گفته های محمد عزیز باید بگم شاید تا حدودی حق با تو هست و تا حد زیادی نمیتونی همه رو به یه چشم ببینی...

شاید تعداد معدودی هم این کار و کرده باشن...دلیل نمیشه همه تماشاگران رو به یه چشم دید...شاید یه عده بنا به منافعی دارن این کار رو میکنن...سئوال من اینه که باید ما هم مثل اونا شیم؟؟؟

مهم خود تیم تراکتور سازی هست.آیا مهم نیست که با بازی خیلی خوبشون دل مردم ایران رو شاد کردند؟(البته مطمئنم بودن کسانی که از این برد شاد نشدن...)

محمد عزیز شما به عنوان یک پرسپولیسی و به قول خودت یک ایرانی، هیچ حمایتی از تراکتور سازی نکن.هیچ مطلبی هم نذار.تراکتور سازی انقدر حمایت کننده و طرفدار داره که بخواد به اونا تکیه کنه...شما اصل قضیه رو با چیزای دیگه اشتباه گرفتی...

نمیخوام در مورد مسائل باشگاه تراکتور سازی صحبتی بکنم...اما اینو بدونید اگر هم همچین چیزی بوده، صد در صد یه موضوعی پشت این قضیه هست که یه تعدادی رو وادار به انجام این گونه اعمال میکنه...

من شخصا" به عنوان یک ایرانی،این کار هارو تائید نمیکنم.اما باید دید ریشه این مسائل از کجاست؟بعد قضاوت کرد.همین. تا وقتی هم که چیزی رو دقیق نمیدونیم، بهتره حرفی یا نتیجه ای در موردش نگیریم...

همگی موفق باشید...
:گل:

South Boy

متخصص بخش فوتبال
من در مورد صحت این موضوع کاملا" مطمئن نیستم.شاید به قول بارون عزیزمون فتوشاپ باشه که امیدوارم اینطور باشه...

اما در مورد گفته های محمد عزیز باید بگم شاید تا حدودی حق با تو هست و تا حد زیادی نمیتونی همه رو به یه چشم ببینی...

شاید تعداد معدودی هم این کار و کرده باشن...دلیل نمیشه همه تماشاگران رو به یه چشم دید...شاید یه عده بنا به منافعی دارن این کار رو میکنن...سئوال من اینه که باید ما هم مثل اونا شیم؟؟؟

مهم خود تیم تراکتور سازی هست.آیا مهم نیست که با بازی خیلی خوبشون دل مردم ایران رو شاد کردند؟(البته مطمئنم بودن کسانی که از این برد شاد نشدن...)

محمد عزیز شما به عنوان یک پرسپولیسی و به قول خودت یک ایرانی، هیچ حمایتی از تراکتور سازی نکن.هیچ مطلبی هم نذار.تراکتور سازی انقدر حمایت کننده و طرفدار داره که بخواد به اونا تکیه کنه...شما اصل قضیه رو با چیزای دیگه اشتباه گرفتی...

نمیخوام در مورد مسائل باشگاه تراکتور سازی صحبتی بکنم...اما اینو بدونید اگر هم همچین چیزی بوده، صد در صد یه موضوعی پشت این قضیه هست که یه تعدادی رو وادار به انجام این گونه اعمال میکنه...

من شخصا" به عنوان یک ایرانی،این کار هارو تائید نمیکنم.اما باید دید ریشه این مسائل از کجاست؟بعد قضاوت کرد.همین. تا وقتی هم که چیزی رو دقیق نمیدونیم، بهتره حرفی یا نتیجه ای در موردش نگیریم...

همگی موفق باشید...
:گل:

ببینید یک همچین پلاکاردی به این بزرگی چطور میشه برد تو ورزشگاه یک هوادارم چیزی بهشون نگه یا جلشونو نگیره؟!
اما یک همچین موضعی به تنهایی نبوده ما بقی گزینه ها هم بوده شما بگین فوتوشاپه.
سلطان علی دایی هم عقلش آب کشیده از رو فتوشاپ میره در کنفرانس خبری حرف میزنه.
باشه میسپاریم به هواداران تراکتور سازی.
البته اینم بگم آذری های ما خیلی وقته دنبال مستقل شدن هستن بار اول نیست از ایرونی بودن خودشون بشیمونن
و همه مردم آذری زبان اینجور نیستن ولی دلخوری من اینه که چرا گذاشتن بیاره چرا مابقی کارها ادامه دادن.
چرا نماینده ایران ؟
چون واقعا موقع بازی تیم ملی ترکای عزیز سنگ تموم میزارن.ولی باز موندم.

Nicol

متخصص بخش گردشگری
ببینید یک همچین پلاکاردی به این بزرگی چطور میشه برد تو ورزشگاه یک هوادارم چیزی بهشون نگه یا جلشونو نگیره؟!
اما یک همچین موضعی به تنهایی نبوده ما بقی گزینه ها هم بوده شما بگین فوتوشاپه.
سلطان علی دایی هم عقلش آب کشیده از رو فتوشاپ میره در کنفرانس خبری حرف میزنه.
باشه میسپاریم به هواداران تراکتور سازی.
البته اینم بگم آذری های ما خیلی وقته دنبال مستقل شدن هستن بار اول نیست از ایرونی بودن خودشون بشیمونن
و همه مردم آذری زبان اینجور نیستن ولی دلخوری من اینه که چرا گذاشتن بیاره چرا مابقی کارها ادامه دادن.
چرا نماینده ایران ؟

ببین هر تماشاگری ، حق طبیعیشه که تعصب تیمشو داشته باشه و حمایتش کنه.

اما اینکه ما همیشه داریم مسائل دیگه کشور رو با فوتبالمون قاطی میکنیم، دیگه مساله تکراری شده...اینه که هیچ وقت فوتبال ما پیشرفت نمیکنه...بخوادم پیشرفت کنه انقدر میایم اون تیم رو با حاشیه های ساختگی عذابش میدیم تا آخرش از پا درش بیاریم.

الان موضوع بحث ما یه تیم هستش.یه باشگاه ورزشی.نه اینکه آذری ها میخوان جدا شن یا چه میدونم میخوام مستقل باشن...

دقیقه" به قول خودت محمد جان، دفعه اولم نیست که این حرکات رو میبینیم.کاملا" حرفات درست و منطقی هست.اما بازم تاکید میکنم وقتی یه سری چیزا نادیده گرفته بشن، معلومه که مسائل دیگه هم پیش خواهد امد.اینو کاملا" کلی گفتم.توضیحی هم در موردش نمیدم.چون نمیخوام بحثمون به چیزای دیگه کشیده بشه.
اما کسانی که در جریان این نایده گرفته شدنا و حتی تمسخر ها بودن، متوجه منظور من میشن مطمئنا"...

آخرین ویرایش:

parisa

متخصص بخش
پرسپولیس خودمونو عشقه
Perspolis-bigflag.gif
Perspolis-bigflag.gif
Perspolis-bigflag.gif
Perspolis-bigflag.gif
Perspolis-bigflag.gif
Perspolis-bigflag.gif

Arashtranslater

New member
امروز شاید ستار خان اگر زنده بود این کارارو میدید از کار هم شهریاش میمرد.

محمد جان، دوست عزیز موقعی که از اسطوره های یه شهر حرف میزنی یکم کلماتتو محتاطانه تر بغل هم بچینی دوستای عزیز اینجوری جبهه گیری نمیکنن ضمناً ستارخان زمانی از موجودیت ایران دفاع کرد که تبعیض نبود، آذربایجانی برای لقمه ای نون راهی کویر نشده بود...حاشیه نشین تهران نبود...بیچاره و درمانده نشده بود... ستارخان زمانی رهبر 1 سال مقاومت جانانه تبریز بود که تحقیر نبود. ملتش را خر نمینامیدند. زبانش را ن..:سوت:

amin khan

مدیر انجمن
به عنوان یک پرسپولیسی و اول از همه یک ایرانی و آلومینیومی تیم تراکتور سازی هیچ همایتی و اخباری ازش نمیزارم دیگه...

پوزش از دوستان و هم وطنان عزیزم

جدا از واقعی و یا فتوشاپ بودن این تصویر ، تصمیم شما کاملا در راستای هدف اون کسانی بوده که این تصویر رو پخش کردند.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
چرا نماینده ایران ؟

حاشیه سازی نکنید عزیزان، همینطور برای حرف زدن در این مورد نباید از دور به قضاوت نشست ما و شما نمایندگی گروهی رو بر عهده نداریم که از طرفشون ابراز عقیده کنیم و رای صادر بشه!
باید از داخل دید و لمس کرد.
این تصاویر فوتوشاپ نیستند و واقعیت دارند اما در عجب هستم عزیزان چطور این رو به حساب کل جامعه میگذارند؟!
واقعیت چنین هست که یک عده ی ده درصدی بین مردم کلی آذربایجان با چنین افکاری وجود دارند و در اصطلاح تجزیه طلب یا به قول من که همیشه بهشون میگم خود برتر بین هستند!
اما خیلی هم آتیشی هستند به همین جهت خوب میتونند سرو صدا راه بی اندازند و از طریق نا اگاهی عده ای دیگر از مردم! خودشون رو نشون بدند و مسائل چنین رو در ذهن ها ایجاد کنند. اما کار اونها به حساب کل مردم آذری نیست. چطور شما دوستان بنده یا بسیاری از دوستان دیگه رو که یک آذربایجانی هستیم نمیبینید اما خوب میتونید چنین افرادی رو ببینید؟! این سوال اصلی هست.
حالا دقیقا میشه این سایت رو نمیونه ای از کل جامعه ی آذری ها دید. از بین ترک زبانان زیادی که در اینجا فعال هستیم چند هفته ی پیش دو دوست همشهری در یکی از تاپیک ها شروع کرده بودند به طرح موارد چنین و طرح موارد خودبرتر بینی. حالا حرف اینجاست که کسی حرف اون دو فرد رو دیدگاه من و بقیه دوستان جلوه بده!
کمی با فکر و دید باز و غیر محدود به استقبال موضوعات دور و اطراف خودمون بریم شاید با کمک خداوند فرجی در حال و احوال کل مردممون حاصل شد!

آخرین ویرایش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
محمد جان، دوست عزیز موقعی که از اسطوره های یه شهر حرف میزنی یکم کلماتتو محتاطانه تر بغل هم بچینی دوستای عزیز اینجوری جبهه گیری نمیکنن ضمناً ستارخان زمانی از موجودیت ایران دفاع کرد که تبعیض نبود، آذربایجانی برای لقمه ای نون راهی کویر نشده بود...حاشیه نشین تهران نبود...بیچاره و درمانده نشده بود... ستارخان زمانی رهبر 1 سال مقاومت جانانه تبریز بود که تحقیر نبود. ملتش را خر نمینامیدند. زبانش را ن..

آذربایجانی، عرب، کرد، لر، شمالی و... حال و احوال برای همه یکسان هست دوست عزیز.
حاشیه نشینی شهر تهران و... هم که عنوان کردید مربوط به چیزی به عنوان درایت افراد میشه و نه مسائل اینچنین قومیتی. به هر حال همونطور که مثال زدم من و شاید شما هم جزوی از این جامعه هستیم چطور چنین مواردی نسیب ما نشده است!؟ به هر حال شرایط برای همه یکسان بوده.

آخرین ویرایش:

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال

محمد جان، دوست عزیز موقعی که از اسطوره های یه شهر حرف میزنی یکم کلماتتو محتاطانه تر بغل هم بچینی دوستای عزیز اینجوری جبهه گیری نمیکنن ضمناً ستارخان زمانی از موجودیت ایران دفاع کرد که تبعیض نبود، آذربایجانی برای لقمه ای نون راهی کویر نشده بود...حاشیه نشین تهران نبود...بیچاره و درمانده نشده بود... ستارخان زمانی رهبر 1 سال مقاومت جانانه تبریز بود که تحقیر نبود. ملتش را خر نمینامیدند. زبانش را ن..:سوت:

کاری با درست و غلط بودن حرفاتون ندارم یه بحث کلی رو مطرح میکنم

میگین تبعیض

به نظرتون جاهای دیگه ایران تبعیض نیست؟
همین اقلیت ها یا شهرهای کرد نشین یا استان سیستان یا خیلی جاهای ایران

این مسائل هستش

بعد به نظرتون هر کدوم اینا باید بیان و ادعای جداشدن از ایرانو بکنن؟

یا اصلا تو کشورهای دیگه هم همین طور هست

به نظرم این دلیل نمیشه که بخوان هرکسی ساز جدا شدن رو بزنه

سرنوشت یه کشور دست مردمشه ....اینکه الان این جوریه... من مردم رو هم کم مقصر نمیدونم تو این مورد

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا