• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

قلبی که عسل بدیعی گرفت و 7 عضوی که اهدا شد!!

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت

IMG16501640.jpg

۷ عضو بدن، عسل بدیعی بازیگر فیلم «بودن یا نبودن» که در آن فیلم نقش گیرنده پیوند قلب را بازی می‌کرد برای نجات جان ۷ بیمار نیازمند از بدنش خارج شد و تا امشب به این بیماران پیوند می‌شود.

امید قبادی، معاون مرکز فرآهم آورری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفت‌و‌گو با فارس، افزود: تا ساعت 14 امروز 7 ارگان اصلی مرحوم عسل بدیعی بازیگر سینما که روز گذشته به علت پارگی عروق مغز دچار مرگ مغزی شد از بدنش خارج شد و حتماً امشب همه این اعضا به 7 بیمار نیازمند پیوند می‌شود و جان آنان را نجات می‌دهد.

عضو تیم فرآهم آوری اعضای پیوندی بیمارستان مسیح دانشوری گفت: تقریباً تمام ارگانهای حیاتی عسل بدیعی سالم است و قلب، دو ریه، دو کلیه، کبد و لوزالمعده وی به بیماران نیازمند پیوند می‌شود و با توجه به اینکه زمان نگهداری این ارگانها محدود است همه این اعضا باید حتماً امشب پیوند شود.

قبادی افزود: قلب مرحوم خانم بدیعی توسط تیم جراحی قلب دکتر ماندگار به یک بیمار نیازمند پیوند می‌شود، دو ریه وی در بیمارستان مسیح دانشوری به عنوان تنها مرکز پیوند ریه کشور پیوند می‌شود و اقدامات لازم برای پیوند ریه‌ها در این بیمارستان آغاز شده است. این عمل حدود 7 ساعت طول می‌کشد. کبد و لوزالمعده وی نیز برای پیوند به شیراز ارسال می‌شود و کلیه‌های او نیز در دو بیمارستان در تهران برای پیوند فرستاده شده است.

وی گفت: بقیه اعضای وی مانند قرنیه و تاندونها نیز برای فراهم آوری به بانک نسوج ارسال می‌شود تا در آینده به بیماران نیازمند پیوند شود.

معاون مرکز فرآهم‌آ‌وری اعضای پیوندی بیمارستان مسیح دانشوری افزود: خانم عسل بدیعی سال ۱۳۷۷ در سن 17 سالی در اولین فیلم خود به نام «بودن یا نبودن» به کارگردانی کیانوش عیاری نقش یک بیمار نیازمند پیوند قلب را بازی می‌کرد. او همچنین خواهرزاده رضا داودنژاد است که سال گذشته پیوند کبد دریافت کرد و به واسطه او بود که خانواده خانم بدیعی با وجودی که وی کارت اهدای عضو داشت، به اهدای اعضای وی رضایت دادند.

jamnews.ir

ناهید

متخصص بخش
یک تصویر به‌یادماندنی از عسل بدیعی در لحظه پر کردن فرم اهدا عضو +متن یادداشت‌اش برای این عمل نیک …. و حالا قلب و دو کلیه، ریه، کبد و هرآنچه که از اعضای عسل بدیعی قابل اهدا کردن بود یاری بخش این راه شد و به چند تن جان دوباره بخشید…

Gerye.gif
Gerye.gif

13650986691.jpg

عسل بدیعی نزدیک به یک سال پیش بعد از ثبت نام کارت اهدای عضو، در دفتر یادبود این سازمان اینگونه می‌نویسد:

“سلام

دوستان مهربان

عزیزان….. یاران

از خداوند متعال خواستار توانی چون کوه و اراده‌ای چون آهن استوار و پایدار هستم

تا یاری بخش راه سپید عشقتان باشد

خداوند یاری بخشتان

با احترام عسل بدیعی”

به گزارش کافه سینما، و حالا قلب و دو کلیه، ریه، کبد و هرآنچه که از اعضای عسل بدیعی قابل اهدا کردن بود یاری بخش این راه شد و به چند تن جان دوباره بخشید…

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
هدیه استاد فرشچيان به خانواده عسل بديعي

مهدی احمدی تهيه کننده سينما گفت:

محمود فرشچيان؛ هنرمند بزرگ نگارگر کشورمان به منظور قرداني از خانواده زنده ياد عسل بديعي در اهدا اعضاي اين هنرمند يک تابلو فرش به خانواده وي که اثري با طرحي از استاد محمود فرشچيان است اهدا کرد.

جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۹۲

afkarnews.ir

ناهید

متخصص بخش
بعضی آدم ها طعم از دست رفتن نزدیکانشان را می چشند و بعضی نه

کسانی که عزیزی ..دوستی را از دست می دهند توی دلشان حفره دارند

حفره ای که پر نمی شود. نمی شود. تا دنیا دنیاست پر نمی شود

مادر من همیشه می گوید: فقط مرگ است که چاره ندارد

ولی ..ولی ..چاره نداشتن با دل انسان جور نمی شود هرگز

آدم زیر بار بیچارگی دل تنگی عزیزش، فکر از دست دادن عزیزش، تصور به زمین افتادن عزیزش

خم و کهنه و کوچک می شود

همه این را می دانند. اما همه این را نمی فهمند.

نمی شود فهمید، چون توی چشم آدم داغ دیده نمی شود نگاه کرد

بعید است که بشود. و تا چشم های کسی را نبینی

راه پیدا نمی کنی به جاده ها و گذرها و کوچه پس کوچه های دلش

و من این را نوشتم به خاطر چشمان عسل

چشمان غمگین عسل

روحت شاد ..دوست من

ناهید

متخصص بخش
به گزارش کافه سینما قلب عسل بدیعی ( بازیگری که در بودن یا نبودن نقش یک بیمار نیازمند به قلب را بازی

می کرد) اکنون در بدن فردی به نام محمدرضا وهاب نژاد می تپد. وی در گفتگو با خبرنگاران درباره این پیوند گفت:

قلبم را تقریبا شیش سال پیش عمل کردم و به علت پارگی بطن و مشکل فشار خونی که داشتم دکترها اعلام

کردند که باید پیوند صورت بگیرد و از درگاه خدا برای عسل بدیعی رحمت آرزو می کنم.

13651774981.jpg

بالا