• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

قلعه‌نويي:بازي با صبا کليد قهرماني استقلال است

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
قلعه‌نويي:بازي با صبا کليد قهرماني استقلال است

[h=2] سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: بازي با صبا کليد قهرماني استقلال است.

[TD="align: left"]
00005887.jpg
[/TD]

امير قلعه‌نويي صبح امروز در گفت‌وگوي راديويي پيرامون آخرين وضعيت استقلال قبل از ديدار مقابل صباي قم اظهار داشت: صبا تيم خوب و تاکتيکي است و مربي جوان و با کيفيتي دارد. اين بازي يکي از بازي‌هاي سخت استقلال محسوب مي‌شود و به نوعي مي‌توان گفت اين مسابقه کليد قهرماني استقلال است.

به گزارش فارس، وي افزود: اگر بتوانيم از اين مسابقه سربلند بيرون بياييم به لطف خدا و اهل بيت در راه قهرماني گام برداشته‌ايم. به اعتقاد من جاي صبا در ليگ قهرمانان آسيا خالي است و حتي من قرار بود بازي اين تيم را در آسيا از نزديک تماشا کنم ولي مشکلي پيش آمد که نتوانستم به قم بروم.

وي تأکيد کرد: معتقدم بازي صبا دقيقاً مثل بازي استقلال و الريان بود و تير دروازه يکي از ياران حريف اين تيم محسوب مي‌شد. آنها مربي باهوشي دارند و در کل تصور مي‌کنم بازي سختي در پيش داريم.

وي در خصوص آخرين شرايط تيم استقلال تأکيد کرد: متأسفانه سه بازيکنمان را به علت محروميت در اختيار نداريم و بعيد مي‌دانم ايمان موسوي هم به اين مسابقه برسد چون او مصدوم است. تکليف فرهاد مجيدي هم مشخص نيست و او هم وضعيتي نامشخص دارد.

سرمربي تيم استقلال در پاسخ به اين سؤال که آيا ديدار تيمتان در مقابل الريان قطر راضي بوديد يا خير،‌گفت: از کيفيت بازي راضي بودم اما از نتيجه آن نه، يکسري اشتباهات فردي در اين مسابقه رخ داد و از بزرگان تيم توقع داشتم بازي را در آن شرايط مديريت کنند که علاوه بر اينکه از لحاظ تاکتيکي دچار اشتباه شديم بلکه مسابقه را مديريت نکرديم.

وي تأکيد کرد: اينکه حالا بگويند همه چيز تقصير حنيف عمران‌زاده است درست نيست،‌چون نبايد همه اشکالات را گردن يک بازيکن انداخت و او هم مثل بقيه مقصر بود.

قلعه‌نويي در خصوص بازي آينده استقلال مقابل العين گفت: تمام فکر و ذکرما بازي با صبا است، چون همانطور که گفتم کليد قهرماني محسوب مي‌شود ولي تا زمان بازي با العين روي ليگ فکر مي‌کنيم.

سرمربي استقلال در پايان ضمن انتقاد از برنامه‌ريزي و فاصله کم مسابقات گفت: متأسفانه در ابتداي فصل زمان را از ما گرفتند و ما مدام تأکيد مي‌کرديم اردوهاي اين مدلي نه به نفع تيم ملي است و نه نفع باشگاه‌ها اما گوش شنوايي وجود نداشت و متأسفانه حالا سه تيم آسيايي بايد جور اين مسئله را بکشند و فشار بيشتري را متحمل شوند.

ورزش سه

بالا