khorde-shishe
متخصص بخش فوتبال
[h=2]سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت:قبول دارم سعه صدرم کم شده و بايد روي اين موضوع بيشتر کار کنم. |
[TD="align: left"]
امير قلعه نويي در گفتوگويي که با ورزش و مردم انجام داده بود، در پاسخ به اين سوال که سعه صدر قلعه نويي اين روزها خيلي کم شده است، گفت: اين موضوع را قبول دارم و بايد صبرم را بيشتر کنم اما وقتي پيش از شروع ليگ ميگويند که ميخواهند قلعه نويي را زمين بزنيم و براي اولين بار از تيمي که من سرمربي آن هستم امتياز کم ميکنند، چه کار ميتوانم انجام دهم. به نقل از فارس، وي ادامه داد: من از بخشيده شدن کارت قرمز ميثم حسيني خوشحالم اما چرا پنالتي که در بازي با تراکتور مقابل استقلال گرفته شد، حسن زاده ورود نکرد و کارت حاج صفي را نبخشيد؟ آن صحنه را هم همه ديدند. سرمربي استقلال ادامه داد: کميته انضباطي يک ساعت قبل از بازي با اف سي سئول راي به محروميت من ميدهد، اين معنياش چه ميتواند باشد؟ ما سه بازي را به اشتباه داوري باختيم، اما صحبت من اين است که شما گزارش جلال مرادي ناظر بازي را نشان دهيد و اگر تخلفي کردم ناظر يا داور بازي بايد برخورد کند، اما کميته انضباطي مرا محروم ميکند. قلعه نويي عنوان کرد: چرا من راجع به برنامه ورزش و مردم صحبت نميکنم در حالي که بعد از جدايي من از تيم ملي بيشترين انتقادها را به من داشت، اما چون صحبتهاي آنها نقد و بررسي بود من هم چيزي نگفتم. در جاهايي ترور شخصيت صورت ميگيرد تيم ما هم مشکلات زيادي دارد حالا اگر شما به جاي من باشيد صعه صدرتان باز هم بالا ميرود؟! |