پرهام عضو افتخاري هيئت مديره ميشود؛ فتحاللهزاده: قلعهنويي جزء 3مربي برتر آسياست [h=2] مديرعامل باشگاه استقلال قلعهنويي را جزء 3 مربي برتر قاره آسيا خواند. |
[TD="align: left"]
علي فتحاللهزاده در جمع خبرنگاران در مورد پيروزي دو بر صفر برابر راهآهن، گفت: با توجه به اينکه چند هفتهاي ليگ تعطيل بود و بعضي از بازيکنان ما آسيبديده و در تمرينات غايب بودند، هماهنگي لازم را نداشتيم اما استقلال هر وقت اراده ميکرد توپ را به خوبي در زمين ميچرخاند و توانست نتيجه لازم را بگيرد. وي در مورد حل مشکل اسپانسر تيم گفت: اين مسئله حل شد و با بهترين اسپانسري که ميتوانستيم در اين چند سال بگيريم قرارداد بستيم. اسپانسر 9 ميلياردي نبود، اما با اين اسپانسر هم قرارداد خوبي بستيم. اين اسپانسر به شکلي است که هر چند هفته يک بار نام شرکتي که روي پيراهن درج ميشود، عوض ميشود. فتحاللهزاده در مورد اينکه چه زماني پول بازيکنان را خواهد پرداخت، گفت: انشاءالله به زودي از شرمندگي بازيکنان در ميآييم و سعي ميکنيم در اولين پرداخت 30 درصد قرارداد بازيکنان را پرداخت کنيم. سهشنبه چک را ميگيريم و چهارشنبه و پنجشنبه پول بازيکنان را پرداخت ميکنيم. مديرعامل باشگاه استقلال در پاسخ به اين سوال که آيا قرار است پرهام (مالک باشگاه نساجي) را به هيئت مديره استقلال بياوريد، تصريح کرد: امير قلعهنويي با ايشان تماس گرفت و من در کنارش بودم. پرهام فرد با تجربهاي است و به عنوان عضو افتخاري و براي حضور در کميته اقتصادي باشگاه از او دعوت به همکاري کرديم. اين نيست که او را به هيئت مديره بياوريم، انتخاب هيئت مديره به عهده وزير است و ما نميتوانيم چنين کاري کنيم و تنها براي کمک به باشگاه و استفاده از تجربيات او در کميته اقتصادي از او دعوت کرديم. فتحاللهزاده در مورد اينکه چگونه نجف نژاد به عنوان رئيس هيئت مديره انتخاب شد، گفت: رئيس هيئت مديره را در رايگيري در جلسه هيئت مديره انتخاب کرديم. اعضاي هيئت مديره اختيار تام را به من دادند. جو بسيار خوبي در جلسات هيئت مديره وجود دارد، حضور افشارزاده که فرد با تجربهاي در ورزش است، نعمتي است. شهرياري هم تجربه زيادي دارد و اميدوارم همه اعضا بتوانند به باشگاه استقلال کمک کنند. وي در مورد انتخاب خودش به عنوان مديرعامل اظهار داشت: با اکثريت آراي هيئت مديره به عنوان مديرعامل ابقا شدم. تمام آرا به من داده شد و خودم هم به خودم راي دادم. خودم هم بهتر از خودم کسي را نديدم (باخنده) مديرعامل استقلال در مورد اينکه شما از قلعهنويي راضي هستيد، گفت: خيالم از اين بابت راحت است و اگر بگويم قلعهنويي جزو 3 مربي برتر آسياست، گزاف نگفتم. او نظير ندارد و مربي بسيار خوبي است. فتحاللهزاده در مورد شايعاتي که در مورد حضور قلعهنويي روي نيمکت تيم ملي شنيده ميشود و آيا در صورت چنين پيشنهادي باشگاه استقلال با آن موافقت ميکند، گفت: در بعضي موارد منتقدين مسائلي را ميگويند که نبايد کاسه کوزهها را سر کيروش بشکنيم. بايد دست به دست هم بدهيم تا تيم ملي به جام جهاني برود. جوانان ايران زمين پتانسيل چنين کاري را دارند. حيدري، جباري، آندو و ساير نفرات هم اگر به تيم ملي برگردند بسيار قويتر ميشويم و بايد کمک کنيم تا به جام جهاني برويم. وي اضافه کرد: ميدانم با غيرت بچهها به جام جهاني ميرويم. ما همه سرباز وطن هستيم و قلعهنويي هم سرباز ايران است. اگر لازم باشد، با تمام توان به تيم ملي کمک ميکنيم اما انتظار نداريم در اين زمان ترکيب کادرفني ملي عوض شود و تصميم درستي در اين موقعيت نيست. |
به نقل از ورزش 3