• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

قلعه‌نويي: حضور كوئيروش مثل مسكني براي يك درد است

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي سپاهان گفت: حضور کوئيروش مثل اين است که براي درمان يک درد مسکن بزنيم. امير قلعه‌نويي در نشست خبري امروز قبل از ديدار با الغرافه قطر اظهار داشت: اين سومين بازي ما در ليگ قهرمانان آسيا است. خوشبختانه از بازي‌هاي قبلي امتياز کامل را گرفتيم. پس براي بازي با الغرافه شرايط مطلوبي داريم. وي افزود: بازي‌هاي گذشته الغرافه را با توجه به تغييراتي که در کادر فني انجام شده، آناليز کرديم و در نوع بازي‌ آنها با توجه به حضور متسو تغييراتي ايجاد شده است. سرمربي سپاهان درباره تفاوت الغرافه و سپاهان گفت: تيم الغرافه در اصفهان سرمايه‌گذاري کرده و تنها براي 2 بازيکن اين باشگاه 20 ميليون دلار هزينه شده که چندين برابر هزينه‌هاي سپاهان است، اما ما با برنامه‌ريزي که داشتيم اميدوارم آنها را شکست دهيم. قلعه‌نويي در مورد رويارويي‌اش با متسو عنوان کرد: زماني که سرمربي ايران بودم او سرمربي امارات بود و ما مقابل هم بازي کرديم. متسو در بازي‌ها به دنبال کار هجومي است. من فکر مي‌کنم آنها مقابل الهلال بدشانسي آوردند. سرمربي سپاهان تاکيد کرد: با وجودي که الغرافه تيم خوبي است، اما ما هم سپاهان هستيم. در شرايط خوبي هستيم و بايد با پيروزي در بازي خانگي کار صعودمان را در همين دوره رفت راحت کنيم و در دور برگشت به فکر سرگروهي باشيم. قلعه‌نويي خاطرنشان کرد: تيم سپاهان امسال براي پيروزي در هر سه جام بسته شده است. اول فصل مشکلاتي داشتيم و هنوز هم نتوانسته‌ايم ميزان کار تاکتيکي مدنظر را انجام دهيم،‌اما براي سه جام تمرکز داريم. به همين دليل غيرت و وحدت تيمي در سپاهان ايجاد شده است. قلعه‌نويي در پاسخ به اين پرسش که آمار نشان از برتري سپاهان مقابل الغرافه مي‌دهد، گفت: هم سپاهان و هم الغرافه نسبت به گذشته تفاوت کرده‌اند، اما اميدوارم آمارها در بازي فردا تکرار شود. قلعه‌نويي در ادامه نشست خبري در مورد اخراجش مقابل پيکان اظهار داشت: در شأن و شخصيت من به عنوان يک مربي نيست که اعتراض کنم، اما تعصب تيمي باعث مي‌شود از کوره در بروم که البته اين کار غلط است و بايد درس بگيرم که ديگر چنين کاري نکنم و بابت اين مسئله عذرخواهي مي‌کنم. سرمربي سپاهان در مورد انتخاب کارلوس کوئيروش به عنوان سرمربي تيم ملي عنوان کرد: فوتبال ما نياز به ارتباطات دارد و حضور اين سرمربي بزرگ را به فال نيک مي‌گيرم، اما حضور کوئيروش مثل اين است که براي درمان يک درد مسکن بزنيم. آمدن مربيان بزرگ به پيشرفت ايران کمک مي‌کند ولي فوتبال ما مشکلات بزرگ‌تري دارد که نبايد آنها را فراموش کنيم. وي با اشاره به ضعف سخت‌افزاري تصريح کرد: هنوز ورزشگاه‌هاي ما از امکانات خوبي برخوردار نيستند. ورزشگاه‌هايي مثل نقش جهان هنوز مشکلاتش برطرف نشده است و بايد به فکر حل آنها باشيم. بايد به حضور افراد بزرگ اعتقاد داشته باشيم. به برنامه‌هايشان اعتقاد داشته باشيم و اينگونه نباشد که براي چند باخت تفکرات يک مربي بزرگ را خراب کنيم و برخورد احساسي داشته باشيم. قلعه‌نويي در پايان نشست در مورد حضور محرم نويدکيا در بازي با الغرافه گفت: نويدکيا از لحاظ اخلاقي الگوي فوتبال کشور است و از نظر فني رهبري تيمي مثل سپاهان غنيمت است. محرم هر گاه که بازي کرده تاثيرگذار بوده واين را آمار بازي‌ها نشان داده است. او وقتي مصدوم مي‌شود از باشگاه مي‌خواهد از قراردادش کم شود که چنين چيزي در فوتبال ايران عجيب است و اين بخاطر خصوصيات منحصر به فرد نويدکيا است.

بالا